Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ένταση Μητσοτάκη με Πολάκη: «Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ»

Ένταση Μητσοτάκη με Πολάκη: «Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ»

 

Ένταση υπήρξε στη Βουλή μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, με τον πρωθυπουργό να τον χαρακτηρίζει αντιεμβολιαστεί και να ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποπέμψει από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

«Μας κάνατε πολλές εκκλήσεις κύριε Τσίπρα αλλά δεν άκουσα καμία πρόταση» είπε ο πρωθυπουργός στη δευτερολογία του, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα. «Είπατε κάτι το οποίο είναι επιστημονικά απολύτως εσφαλμένο, ότι αν ήμαστε στα ποσοστά εμβολιασμού της Πορτογαλίας δεν θα λύναμε το πρόβλημά μας για δύο μήνες. Είπατε ξεκάθαρα ότι εάν με έναν μαγικό τρόπο φτάναμε στα ποσοστά αυτά, θα χρειαζόμασταν δύο μήνες για να δούμε αποσυμφόρηση στο σύστημα υγείας» ανέφερε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Μα το πρόβλημα μας είναι και πρόβλημα της Γερμανίας, και της Αυστρίας. Το θέμα δεν είναι να δημιουργούμε περισσότερες ΜΕΘ από αυτές που έχουμε δυνατότητα να φτιάξουμε αλλά να μην φτάνουν στο νοσοκομείο οι άνθρωποι άρα να εμβολιάζονται περισσότεροι».

«Μιλήσατε 25 λεπτά, τελικά θα μας πείτε αν θα καταψηφίσετε τελικά και τί προτείνετε για να αυξήσουμε τα ποσοστά εμβολιασμού; Η μόνη πρόταση που άκουσα είναι να πάμε παρέα να πείσουμε τους καχύποπτους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ένταση με τον Πολάκη

«Ναι υπάρχουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Είναι σε κρεβάτι με φροντίδα. Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς; Δεν έχω… Αν έχετε να τη φέρετε» είπε και απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη ανέφερε: «Τι είπατε; Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ. Και ανεβάστε τη μάσκα σας παρακαλώ πολύ. Κύριε Τσίπρα σας τιμά αυτή η εικόνα; Ενός βουλευτή, τέως υπουργού υγείας, με χυδαίο και αγοραίο ύφος να προσβάλει τους πάντες και τα πάντα και να κάνει κρυφή καμπάνια υπέρ των αντιεμβολιαστών. Αυτό κάνει και αυτός είναι. Είστε ένα και το αυτό. Το ίδιο πράγμα είστε. Και έρχεστε και μιλάτε για την ανάγκη συνεννόησης… Καμία συνεννόηση δεν υπάρχει με τον κ. Πολάκη. Και δεν μπορεί να υπάρξει με ανθρώπους οι οποίοι κλείνουν το μάτι στους αντιεμβολιαστές. Αποπέμψτε τον κ. Πολάκη απο την ΚΟ σας ομάδα και ελάτε μετά να ξαναμιλήσουμε».

Πηγή: newsbeast.gr

2 σχόλια:

  1. Αχααααααα
    Πολακαρος. Μοίρασε εγκεφαλικά στο χαπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μάικ Ράιαν, ο διευθυντής αντιμετώπισης επειγόντων καταστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αποδείξεις ότι η χορήγηση αναμνηστικών δόσεων σε όλον τον πληθυσμό, περιλαμβανομένων και των υγιών ατόμων, θα παράσχει μεγαλύτερη προστασία έναντι της ασθένειας.
    Και τι το γελοίο άτομο που μας έλαχε να έιναι πρωθυπουργός εν μέσω δεκάδων θανάτων την ημέρα τι είπε;
    Η τρίτη δόση να γίνεται στους τέσσερις μήνες για τους άνω των 30 στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!!
    Ο ντόκτορ SIEMENS! Έγινε και γιατρός τώρα ο Γκόυφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)