Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Ακραίοι αρνητές καλούν σε ένοπλη εγρήγορση και απειλούν με εκτελέσεις

Ακραίοι αρνητές καλούν σε ένοπλη εγρήγορση και απειλούν με εκτελέσεις

 

 

Υπογράφουν «ιερές δηλώσεις» δηλώνοντας ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους

Σε ένοπλη εγρήγορση καλούν τους πολίτες οργανωμένες ομάδες αρνητών του εμβολίου, υπογράφοντας μάλιστα έγγραφα, που ονομάζουν ιερές δηλώσεις μέσω των οποίων αναφέρουν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους ενώ απειλούν ακόμα και με εκτελέσεις.

Τα έγγραφα δημοσιεύει η ΕΡΤ, με τη δράση των εν λόγω ατόμων να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, ενώ στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονται ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κρατικού καναλιού, ένας από τους υποστηρικτές ενός άντρα που καλεί σε ξεσηκωμό είχε αναρτήσει στο παρελθόν βίντεο στα social media επιδεικνύοντας τα στρατιωτικού τύπου μαχαίρια του, ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή τους στο στόχαστρο μπαίνουν και οι Εισαγγελείς της χώρας.

Απειλήθηκε με εκτέλεση ο δήμαρχος Κιλκίς

Όπως αποκαλύπτει έγγραφο που βρίσκεται στην κατοχή της ΕΡΤ, με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2021, ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης απειλήθηκε με αυτοδικία αλλά και εκτέλεση «εάν δεν ξεκινήσετε άμεσα και σε εύλογο χρονικό διάστημα τις διαδικασίες απεγκατάστασης των λαθρομεταναστών από την περιοχή» όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

Σε επικοινωνία της ΕΡΤ με το Δήμο Κιλκίς αναφέρθηκε ότι το έγγραφο παρελήφθη από αντιδήμαρχο που το πρωτοκόλλησε, ενώ ενήμερες είναι οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

«Το ερευνητικό ενδιαφέρον εστιάζεται σε 15 ομαδάρχες οι οποίοι θα μπορούσαν δυνητικά να παρασύρουν μέλη τους σε επιθέσεις» αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ.

Στις έρευνες για τη χαρτογράφηση των επικίνδυνων πυρήνων αρνητών σε όλη τη χώρα συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)