Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

ΔΗΜΤΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Πλήρης "αποσαμαροποίηση"

 

 


Μάλλον  δεν έφεραν κανένα  γούρι οι φωτογραφίες με τον Κ. Μητσοτάκη στον Γ. Τζάτζη

 Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον στην Αλμωπία οι  οργανωμένοι Νεοδημοκράτες.

Πετσοκόβουν το Γιώργο Τζάτζη για  να αναλάβει ¨καθαρόαιμο» μητσοτακικό σχήμα . Είναι γνωστό ότι για την ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας  στις εσωκομματικές εκλογές  δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον , ούτε εκφράστηκε κάτι δια μέσου σχετικής αίτησης . Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ήταν ένα τρόπος διαμαρτυρίας προς την κεντρική εξουσία επειδή δεν έβαλε κανέναν υποψήφιο βουλευτή από την περιοχή στις βουλευτικές εκλογές . Μπροστά στο γενικό ρεζίλεμα, πίεσαν τον μέχρι τότε πρόεδρο Γιώργο Τζάτζη να κάνει αίτηση. Πράγματι μπροστά στο γενικό μπάχαλο κατέθεσε αίτηση, αλλά εκπρόθεσμα. Στην συνέχεια άρχισαν τα παρασκηνιακά παιχνίδια και ο αγώνας να «φαγωθεί» ο "Σαμαρικός" Γ. Τζάτζης.

Λέγεται ότι η σύγκρουση μεταξύ των βουλευτών Δ. Σταμενίτη και Λάκη Βασιλειάδη ήταν σκληρή με το δεύτερο να επικρατεί και  μαζί με ανεπίσημους  και ευκαιριακούς  συνεργάτες  να επιβάλλουν πρόσωπα της αρεσκείας τους. Και αυτό γιατί γνωρίζουν ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται πλέον να βγάλει τρεις βουλευτές  στο ν.Πέλλας. Με δεδομένη την αδιαμφισβήτητη πρωτιά του Γ. Καρασμάνη, μένει μία θέση.Για αυτή θα πολεμήσουν Λ. Βασιλειαδης και Δ. Σταμενίτης,με τον πρώτο τουλάχιστον παρασκηνιακά να κερδίζει και να φτιάχνει μηχανισμούς.  Υπάρχει βέβαια και η βάση της Νέας Δημοκρατίας  η οποία δεν συμφωνεί με τέτοιες πρακτικές . Εκ του αποτελέσματος βέβαια έχει αποδειχτεί ότι οι μηχανισμοί είναι πανίσχυροι και κάνουν ότι θέλουν την βάση. Επόμενο στάδιο αναμένεται με την ανοχή της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας , ο αποκλεισμός υποψηφίου από την περιοχή ή συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο  αδύναμου προσώπου που να κόβει ψήφους κυρίως από τον Δ. Σταμενίτη. Να δούμε ποιοι θα είναι τελικά στην διορισμένη ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας  για παραπέρα συμπεράσματα

 

 

5 σχόλια:

  1. Αχ βρε Γιώργο,γιατί;
    https://www.youtube.com/watch?v=0xFeu4gfhRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠETPO TI MOIPAZOYN AΠEIΛEΣ OI BOYΛEYTEΣ MAΣ ΓIA NA MHN TOYΣ KPITIKAPOYME; ΣTO AΠYPOBΛHTO E; ΓIA NA KANOYN O TI ΘEΛOYN KAI NA ΓPAΦOYN OTI ΠAΠAPIEΣ KAI ΨEYTIEΣ ΘEΛOYN.ΦOBOYNTAI THN KPITIKH KAI ΠPOTIMOYN TIΣ ΠPOΣΩΠIKEΣ IΣTOΣEΛIΔEΣ TOYΣ ME AΣXETOYΣ ΦIΛOYΣ NA TOYΣ ΠATANE AKPITA ΛAIK.KAI AN KAΠOIO ΔHMOΣIO ΣAIT KANEI KPITIKH KAI MΠOYN ΣXOΛIA KPITIKHΣ TPEMOYN KAI AΠEIΛOYN . NTPOΠH TOYΣ. TOΣO ΔHMOKPATEΣ EINAI TPOMEPA TOYΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αλμωπία δεν ψηφίζει τοπικούς εδώ και 100 χρόνια. Άρα μην γράφετε παπαριές. Τζάτζης-Σαπακόλης: Ξυπνήστε! Με αυτά τα στελέχη οι Γιανιτσιώτες κάνουν πάρτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε κανένας δεν φοβάται την κριτική, ούτε Καραρασμανης, ούτε ως Τζάκρη, ούτε Σταμενιτης.
    Μόνο ένας από Λ ξεκινάει το όνομα του. Κουζ. Ποιος είναι; Νέα ήθη νέα πάθη. Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε Λακη παμε δυνατα !!!!!! σβησε τους Σαμαρικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)