Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: Επιδείνωση του καιρού και σύννεφα από παντού

Σάκης Αρναούτογλου: Επιδείνωση του καιρού με ενισχυμένους νοτιάδες

 

Περικυκλωμένη θα είναι η Ελλάδα την Παρασκευή με τα σύννεφα να είναι παντού. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί στη Δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές ακόμη και καταιγίδες.

Άστατος θα είναι ο καιρός και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως της ΝΑ Θράκης, του ανατολικού Αιγαίου μέχρι και τα Δωδεκάνησα , στο Καρπάθιο, τις Κυκλάδες και στα ορεινά και νότια τμήματα της Κρήτης.

Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ήλιο και συννεφιά αλλά και τοπικές ομίχλες.

Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα γίνουν πιο έντονα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα και θα αρχίσουν να κινούνται ανατολικά επηρεάζοντας τις κεντρικές και βόρειες περιοχές της Πελοποννήσου.

Φτάνοντας προς το βράδυ τα πιο έντονα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αλλά από αργά τη νύχτα θα βελτιωθεί ο καιρός στη δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στη ΒΑ Στερεά, στη βόρεια Εύβοια και στις Σποράδες.

Οι νοτιάδες θα είναι δυνατοί και θα φτάσουν στα πελάγη τα 7 με 8 μποφόρ.

Στην Αττική το πρωί υπάρχει μια πιθανότητα να βγάλει κάποιες τοπικές μπόρες, αλλά από το μεσημέρι προς το απόγευμα θα έχουμε επιπλέον μπόρες σε περισσότερες περιοχές. Η θερμοκρασία από 1 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια αλλά τα σύννεφα γρήγορα θα «μαζευτούν» στα δυτικά και τα βόρεια της περιφέρειας. Μετά το μεσημέρι και προς το βράδυ θα έχουμε διάσπαρτες μπόρες. Η θερμοκρασία από 5 έως 17

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)