Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Έκρηξη Άδωνη για το «τελευταίο μίλι» Μητσοτάκη - «Αφήστε τις ειρωνείες με τον πρωθυπουργό»

Έκρηξη Άδωνη για το «τελευταίο μίλι» Μητσοτάκη - «Αφήστε τις ειρωνείες με τον πρωθυπουργό»

 
Η αναφορά της Μαρίας Αναστασοπούλου στο «τελευταίο μίλι» που είχε πει τον περασμένο Φεβρουάριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκάλεσε την έκρηξη του Άδωνη Γεωργιάδη. Αναλυτικά ο διάλογος.

Έντονα αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν άκουσε την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Μαρία Αναστασοπούλου, ν’ αναφέρεται στο «τελευταίο μίλι», φράση την οποία είχε πει τον περασμένο Φεβρουάριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με το επικείμενο τέλος της πανδημίας.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα έρθει το τέλος της πανδημίας, αλλά η παρουσιάστρια του θύμισε τη δήλωση που είχε κάνει ο πρωθυπουργός για το «τελευταίο μίλι». Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του υπουργού, με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων ότι: «Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω ότι είσαι ασφαλή χώρα. Η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό. Μια χαρά το είπε…».

Και κατέληξε: «Είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, από αυτό πληρώνονται διαφημίσεις στον ΣΚΑΪ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να πλήττεται την χώρα. Αν πρέπει να το ξαναπεί, να το ξαναπεί».

Αναλυτικά ο διάλογος:

Μαρία Αναστασοπούλου: «Άρα τελευταία μίλια δεν θα ξαναπείτε… Τέλος».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τα τελευταία μίλια τα είχε πει ο Πρωθυπουργός πριν τη Δέλτα. Και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και γιατί; Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω, στους πιθανούς σου πελάτες, ότι είσαι μια υγειονομικά ασφαλής χώρα. Η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να δουλέψουν, χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό. Μια χαρά το είπε…».

Και πρόσθεσε: «Η κ. Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε. Είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, από αυτό πληρώνονται διαφημίσεις στον ΣΚΑΙ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγεται την χώρα. Αν πρέπει να το ξαναπεί, να το ξαναπεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 19:18'' και μετά: 


Πηγή: ieidiseis.gr

4 σχόλια:

  1. Τόσο ηλίθιος ο νανοψεκασμένος που δεν καταλαβαίνει ότι τον δίνει στεγνά τον Μιζοτάκη.
    Λέει δηλαδή πως ο πρωθυπουργός έλεγε ψέματα- βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων επισκεπτών και Ελλήνων- προκειμένου να έρθουν πελάτες αφού πουλάμε τουρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Άδωνη με τις μα@@κίες πού μας λες μας έχεις καραφλιάσει μήπως έχεις την εντύπωση ότι απεφθύνεσαι σε κάφρους όσο για σένα Κύρια Αναστασοπούλου θα σε φτιάξει ο Οικονόμου για αυτά που έκανες στον Μπουμπούκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 13.325. οι νεκροί των Εν. Δυνάμεων στον Ελληνο - ιταλικό πόλεμο του 1940.
    20.557.οι νεκροί από κορονοϊό μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)