Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Αναβάλλεται το β΄ μέρος του Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 λόγω της πανδημίας

Αναβάλλεται το β΄ μέρος του Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 λόγω της πανδημίας

 

 

Την αναβολή του β' μέρους του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 για 12-15 Μαΐου 2022 αποφάσισε η ΚΕ του κόμματος λόγω της πορείας της πανδημίας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25 για το 2022 που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου, αποφάσισε την αναβολή του β' μέρους του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του κόμματος που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 20 με 23 Γενάρη. Λαμβάνοντας υπ' όψιν την απρόβλεπτη αλλά σοβαρή εξέλιξη της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού λόγω της νέας μετάλλαξης «Όμικρον» το β' μέρος του Συνεδρίου αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 12 με 15 Μαΐου του 2022.

Στην εισήγησή του προς τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, ανέφερε πως το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για το ΜέΡΑ25 και συμπλήρωσε πως «ο λόγος του ΜέΡΑ25 επιβεβαιώνεται καθημερινά στις συνειδήσεις των ανθρώπων και το κόμμα έχει αποκτήσει πια ένα σαφές, διακριτό πολιτικό στίγμα».

«Το α' μέρος του Συνεδρίου μας το περασμένο καλοκαίρι στη Δραπετσώνα, βοήθησε πολύ την πορεία και τη συγκρότηση του κόμματος μας. Σήμερα δυστυχώς, υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες της πανδημίας, είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλουμε το β' μέρος του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου μας. Στο χρονικό αυτό περιθώριο όμως που δημιουργείται μέχρι τα μέσα Μαΐου, πρέπει να κάνουμε εκτεταμένη δουλειά στη βάση. Πρέπει στη διάρκεια αυτή να ενταθεί η κομματική δουλειά μας για το ιδεολογικό μας στίγμα του κόμματος μας και τη συνολική, μακροπρόθεσμη στρατηγική μας» τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25 θα συνεδριάσει εκ νέου το επόμενο διάστημα έπειτα από εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος για την εκτίμηση της πολιτικής συγκυρίας και ιδιαίτερα για τα ζητήματα της πανδημίας και της ακρίβειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)