Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Self test: Τρέχουν άρον άρον στη Θεσσαλονίκη για να προμηθεύσουν τα σχολεία

Self test: Τρέχουν άρον άρον στη Θεσσαλονίκη για να προμηθεύσουν τα σχολεία

 
Με έκτακτο email που εστάλει στα σχολεία της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου, προσπαθεί η κυβέρνηση να μαζέψει το φιάσκο με τα self test.

Συνεχίζεται το φιάσκο με τα self test, καθώς πλέον το μπαλάκι τις ευθύνης έχει μετατεθεί στους διευθυντές των σχολείων. Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου στις 22.30 εστάλει email στους διευθυντές των σχολείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης και ζητάει να τηλεφωνήσουν το πρωί στους γονείς όλων των μαθητών, ώστε να ενημερωθούν εάν πρόλαβαν να προμηθευτούν self test από τα φαρμαρκεία.

Μάλιστα, κάθε σχολείο θα πρέπει να συγκεντρώσει μέχρι το μεσημέρι τα στοιχεία όσων μαθητών δεν πήραν τεστ και να στείλει σχετική ενημέρωση.

Χαρακτηριστικά, το email που εστάλει αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μας, παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων, αφού ενημερωθούν από τους γονείς των μαθητών τους για τυχόν ελλείψεις σε self-test, να αποστείλουν, μέχρι αύριο Κυριακή μεσημέρι, σχετικό email στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης αναφέροντας το πλήθος των self test που χρειάζονται. Σας ευχαριστούμε»

Σημειώνεται, ότι το παραπάνω email εστάλει λίγες ώρες μετά την κοινή ανακοίνωση των υπουργείων Παιδείας και Υγείας, με την οποία παραδέχονται το φιάσκο και πετούν το «μπαλάκι» της ευθύνης στα σχολεία.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι όσοι μαθητές δεν πρόλαβαν να πάρουν self test στα φαρμακεία -με το αποτέλεσμα να πρέπει να δηλωθεί μέχρι το πρωί της Δευτέρας-, θα πρέπει να προμηθευτούν από τις Σχολικές Μονάδες και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης -που είναι κλειστές το Σαββατοκύριακο- και να δηλώσουν το απόλεσμα την Δευτέρα!

 Πηγή: ieidiseis.gr

3 σχόλια:

  1. Εντάξει μην το κάνουμε και μεγάλο θέμα. Κι αν δεν φτάνουν τα self test μπορούν να βγαίνουν selfie.
    Πες κι εσύ Σάνια. Τι σε διορίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητάνε από διευθυντές απόψε να βρουν παιδιά που δεν έχουν τεστ και να του προμηθεύσουν.
    Κι αν βρουν, να έχουν αύριο ώστε όταν πάνε σχολείο να τα κάνουν εκεί.
    Μιλάμε για ανευθυνους, επικίνδυνους τυχοδιώκτες. Κατέστρεψαν τη χώρα, δεν τους καίγεται καρφί για τις ζωές ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διευθυντές από τις 7 το πρωί θα μοιράζουν σελφ τεστ σε όσους δεν έχουν και τα παιδιά θα κάνουν τεστ.
    Το επιτελικό κράτος ζει μεγαλεία.
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)