Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Σε κλίμα ομοφωνίας η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Συνεχίζουν στο προεδρείο ο Δ. Βέσκος ,πρόεδρος, Χ. Νιβορλής Γραμματέας ς και Γ, Αμπάρη Αντιπρόεδρος .Πήραν από 25 ψήφους




 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Σε πνεύμα συνεργασίας κινείται η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας για την  εκλογή προεδρείου και επιτροπών.

Η αντιπολίτευση σύσσωμη , αφού αναφέρθηκε σε σειρά παραλείψεων , αντιδημοκρατικών φαινομένων  των διαφόρων εγκυκλίων και συμπεριφοράς της παράταξης που διοικεί , έδωσε α στην ουσία άλλη μια ευκαιρία συνεργασίας  για το καλό του τόπου. Αφού άσκησε κριτική στον τρόπο 

 

λειτουργίας του προέδρου Δ, Βέσκου , που πολλές φορές λειτουργούσε περισσότερο ως « κρυφός αρχηγός» της παράταξής του και όχι ως πρόεδρος όλων , όπως τόνισε ο Σάκης Χατζηδημητρίου/ Επισήμανε ακόμα τον αντιδημοκρατικό  αποκλεισμό της αντιπολίτευσης στα θεσμικά όργανα του Δήμου,.

Η παράταξή του πρότεινε εκ νέου για το αξίωμα  Της Αντιπροεδριας την Γεωργία ΑΜΠΆΡΗ. 

Ο Σάκης Χατζημητρίου τόνισε ακόμα ότι η παράταξή του θα συνεχίσει να αγωνιζεται και να υπερασπίζεται τα δίκαια του τόπου.

Ενωτικός  και ουσιαστικός εμφανίστηκε   ο Δημήτρης  Δημήτρης Μπίνος , Ο  πρώην Δήμαρχος  υποστήριξε ότι μόνο  μέσα από τις συνεργασίες και όχι από τις κόντρες μπορεί να ωφεληθεί ο τόπος. Ο ίδιος έγινε σοφότερος όταν αποσχίστηκαν οι τότε συνεργάτες του , που διοικούν σήμερα, και συνεργάστηκε πιο αγαστά και ειλικρινά με την τότε αντιπολίτευση  για το καλό του τόπου.

‘Ασκησε κριτική για τα κακώς κείμενα και τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση πολλών έργων που τα κατονόμασε.

Πρότεινε για την θέση του γραμματέα  εκ νέου τον Χ. Νιβορλή. Δηλώνοντας ότι η παράταξή του θα ψηφίσει για πρόεδρο  τον Δημήτρη Βέσκο.

Ο Νίκος Παρούτογλου συντά
χθηκε   και αυτός με την πρόταση για τον Δ, Βέσκο. Υπεραμύνθηκε της απόφασής του να συνεργαστεί την πρώτη χρονιά με την παράταξη του δημάρχου, Παραδέχθηκε δε για μια ακόμα φορά ότι δεν ήταν  λάθος που συνεργάστηκε τότε , αλλά ήταν λάθος  που συνηγόρησε ώστε να μην εκλεγούν  σε θεσμικές θέσεις σύμβουλοι  και από τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Και οι τρείς  επικεφαλής  ζήτησαν στο εξής οι συνεδριάσεις να γίνονται δια ζώσης στο Ξενιτήδειο , τηρούμενων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον covid -19

 O δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος , εκφράζοντας την πεποίθηση ότι όλοι θα εργαστούν για το καλό του τόπου . 

 

Από την συνεδρίαση απουσίαζαν οι σύμβουλοι της παράταξης του Ν. Παρούτογλου , Παράσχος Τσάνταλης και Γ. Λεμονίδης . 

 

 

1 σχόλιο:

  1. Ο Παράσχος γιατί απουσίαζε Νίκο? μήπως επειδή σφυρας αδιάφορα για τά καταλογισθεντα? τά οποία είναι χρήματα των πολιτών και ο Τσάνταλης έκανε αγώνα με προσωπικά του έξοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)