Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ ο θρύλος του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνος - Απίστευτες καταγγελίες για το ΓΚ Νίκαιας

Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ ο θρύλος του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνος - Απίστευτες καταγγελίες για το ΓΚ Νίκαιας

 
 
 
Σε φρικιαστικές καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το νοσοκομείο της Νίκαιας και τις ΜΕΘ κορονοϊού που δεν υπάρχουν. Η περίπτωση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Τριτοκοσμικές καταστάσεις στο ΓΚ Νίκαιας με τους ασθενείς με κορονοϊό να είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ καθώς πολύ απλά και πάρα τη δωρεά Μαρινάκη και άλλων επιχειρηματιών δεν λειτουργούν οι 20 ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Γιαννάκο, ο Βασίλης Μποτίνος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ διότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε μια ΜΕΘ κορονοϊού.

Αναλυτικά όσα καταγγέλει:

«Διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνος με κορωνοιο στο νοσοκομείο Νίκαιας.

Μόνο που δεν μας λένε ότι το Νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει ΜΕΘ κορονοϊού. Έτσι είναι διασωληνωμένος σε κλινική κορονοϊού, ευρισκόμενος σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ τρεις ημέρες. Μαζί με άλλους 10 διασωληνωμένους που βρίσκονται στη Νίκαια οι περισσότεροι επί πολλές ημέρες.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και άλλοι επιχειρηματίες δώρισαν 20 κλίνες ΜΕΘ στην αρχή της πανδημίας στο νοσοκομείο Νίκαιας ακριβώς γι αυτό λόγο, να μην υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί κάθε ημέρα.. Οι συγκεκριμένες 20 κλίνες ΜΕΘ στη Νίκαια δεν λειτούργησαν ποτέ για περιστατικά κορονοϊού, λόγω χωροταξικών προβληματων. Λειτουργούν για διασωληνωμένα γενικά περιστατικά.

Στο νοσοκομείο της Νίκαιας από την αρχή της πανδημίας πέθαναν από κορονοϊό 400 ασθενείς. Να μας πουν πόσοι από τους θανόντες ήταν διασωληνωμενοι στις κλινικές σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ και τους πρόλαβε ο θανατος;». 

Πηγή: ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

  1. Μα γιατί δεν πάνε σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο;
    Τι τα κάνανε οι φίλοι μας;
    Πες και συ Σάνια. Τι σε διορίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)