Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Κλειστά πανεπιστήμια και σχολές λόγω κακοκαιρίας - Τι θα γίνει με τις εξετάσει

AP Photo/Thanassis Stavrakis

 

Την αναβολή εξετάσεων και μαθημάτων για τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και Τρίτη 25 Ιανουαρίου αποφάσισαν αρκετά ιδρύματα σε Αττική, Κρήτη και Εύβοια, ενώ ανάλογες αποφάσεις αναμένεται να πάρουν και άλλα πανεπιστήμια ανάλογα με την πορεία του καιρού.

Στην Αθήνα αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του ΕΜΠ για 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω αναμενόμενων ακραίων καιρικών συνθηκών. Οι Σχολές θα ανακοινώσουν τις τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των εξετάσεων. Στο πανεπιστήμιο της Αθήνας ο πρύτανης καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, κατόπιν επικοινωνίας με τις διοικήσεις των Σχολών και των Τμημάτων του Συγκροτήματος Ευρίπου και με το Δήμαρχο Μεσσαπίων κύριο Ψαθά, αποφάσισαν την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας στο Συγκρότημα Ευρίπου για τη Δευτέρα και την Τρίτη. Θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση σχετικά με την Τετάρτη.

Στο Μαθηματικό Αθηνών λόγω αναμενόμενων ακραίων καιρικών συνθηκών, αναστέλλονται οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες της ΣΘΕ/ΕΚΠΑ για τη Δευτέρα 24/1 και την Τρίτη 25/1. Για την εξέταση των μαθημάτων που αναβάλλονται θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση

Πανεπιστήμιο Κρήτης - Πολυτεχνείο Κρήτης

Αναστέλλεται η εκπαιδευτική διαδικασία (αναβάλλονται οι εξετάσεις) και στα δύο ιδρύματα για τη Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 λόγω των προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών σε συνάρτηση με τα προβλήματα που δημιουργούνται στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του Covid - 19.Οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα λειτουργήσουν κανονικά. Το Πολυτεχνείο μεταφέρει τις εξετάσεις αυτών των δύο ημερών στις 14 και 15 Φεβρουαρίου

Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης

 Με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 24/1/2022, οι εξετάσεις στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο αναβάλλονται λόγω της εντεινόμενης κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων στην Κρήτη. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την Τρίτη 25/1/2022 έως αύριο το απόγευμα.

Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών

Η σχολή θα μείνει κλειστή 24 και 25 Ιανουαρίου. Οι προγραμματισμένες εξετάσεις θα γίνουν 21 και 22 Φεβρουαρίου.

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)