Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Παραβιάσεις υγειονομικών μέτρων: Ρεβεγιόν σε εργοστάσια μέχρι τουαλέτες – Οκτώ συλλήψεις

 

Ρεβεγιόν στις τουαλέτες μαγαζιού στη Θεσσαλονίκη, κορονοπάρτι 400 ατόμων στο Μπουρνάζι, γλέντι με μουσική και όρθιους θαμώνες στην Κυψέλη, ήταν μερικά από τα «κρούσματα» παραβίασης μέτρων κατά του κορονοϊού.

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα μείνει αξέχαστη και σε 46χρονο που έλαβε πρόστιμο 50.000 ευρώ για πάρτι με 100 άτομα σε εργοστάσιο.

Τραγελαφικές εικόνες διαδραματίστηκαν, στη Θεσσαλονίκη, όπου θαμώνες μαγαζιού, βρήκαν τον τρόπο να παραβιάσουν τα μέτρα για τον κορονοιό, μεταφέροντας το πάρτι για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στις τουαλέτες. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για το συγκεκριμένο πάρτι, οι εικόνες από το οποίο αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η διασκέδαση, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνεχίστηκε και μετά τις 2 τα ξημερώματα, σε νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, με 400 και πλέον άτομα.

Στο σημείο έφτασαν πάνω από 10 περιπολικά και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν στο μαγαζί, οι υπεύθυνοι έκλεισαν τις πόρτες.

Παρόμοια εικόνα και σε μπαρ στην Κυψέλη, όπου και σε αυτή την περίπτωση παραβιάστηκε το ωράριο λειτουργίας.

Την ίδια ώρα πρόστιμο 50.000 ευρώ επιβλήθηκε σε έναν 46χρονο, υπήκοο Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη και φέρεται να ήταν διοργανωτής πάρτι
που οργανώθηκε σε εργοστάσιο στο Αγγελοχώρι. Οι αστυνομικοί έφτασαν στη 1.30 τα ξημερώματα, ωστόσο οι συμμετέχοντες είχαν προλάβει να εκκενώσουν το εργοστάσιο, με τον 46χρονο να έχει μείνει πίσω για να μαζέψει τον εξοπλισμό.

Σε όλη την επικράτεια, μόνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκαν 74.048 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 640 παραβάσεις. Οι 88 από αυτές ήταν για παραβίαση των μέτρων για τη λειτουργία των καταστημάτων, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν συνολικά και σε 8 συλλήψεις.

Πηγή: ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)