Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Σεμέδο: «Είμαι ζωντανός από τύχη»

Σεμέδο: «Είμαι ζωντανός από τύχη» - Η πρώτες εικόνες και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

 

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τρεις κουκουλοφόρους έξω απ' το σπίτι του.

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στον Alpha για όσα διαδραματίστηκαν την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται, ο Σεμέδο απάντησε: «Είμαι ζωντανός», ενώ στη συνέχεια ερωτηθείς για το τι συνέβη είπε: «Δεν ξέρετε; Είμαι ζωντανός από τύχη». Όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε αν το χτύπησαν, είπε μονολεκτικά: «Πολύ». Και στη συνέχεια πέρασε στο εσωτερικό της οικίας του.

Ο Σεμέδο είχε το χέρι του σε νάρθηκα, ενώ και στο βάδισμά του έδειξε να δυσκολεύεται. 

Το ιστορικό

 Ενέδρα έστησαν το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Συγκεκριμένα κατά την επιστροφή του από το αεροδρόμιο όπου είχε μεταβεί για να παραλάβει έναν φίλο του, τον περίμεναν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη Γλυφάδα, τρεις άνδρες με κουκούλες και επιτέθηκαν τόσο στον ίδιο όσο και στον φίλο του, χτυπώντας τους ελαφρά με ρόπαλα στο πρόσωπο και το σώμα.

Ο Σεμέδο και ο φίλος του μετέβησαν αργότερα στο Α.Τ. Γλυφάδας όπου κατήγγειλαν το περιστατικό ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Υπεβλήθησαν μηνυτήριες αναφορές ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και τα κίνητρά τους.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την ενέδρα στον Ρούμπεν Σεμέδο και τόνισε μεταξύ άλλων πως καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον Πορτογάλο κάνοντας λόγο για άνανδρη ενέργεια. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν την άνανδρη ενέργεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)