Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Πάτρα: Σε εισπνοή τοξικού αέριου οφείλεται ο θάνατος της Τζωρτζίνας



Αναλυτικά όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα.

Σοκ και μόνο προκαλεί η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος προήλθε από εισπνοή τοξικού αερίου.

Φαίνεται λοιπόν ότι εισέπνευσε αέριο το οποίο προκάλεσε ανακοπή καρδιάς και στη συνέχεια τον αιφνίδιο θάνατό της, ενώ υπάρχουν βρέθηκαν και αλλοιώσεις στη μύτη του παiδιού.

Πλεόν και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της 9χρονης οφείλεται σε εγκληματική πράξη και όλες οι έρευνες ανατρέπονται.

Την ίδια στιγμή αναμένεται να καταθέσουν στις Αρχές τουλάχιστον 25 γιατροί, νοσηλευτές και πολίτες, ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών.

Ο αιφνίδιος θάνατος και των τριών παιδιών και μάλιστα σε χρονικό διάστημα περίπου 33 μηνών αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης για τις Αρχές και ιδίως για το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ την προηγούμενη βδομάδα η μητέρα και ο πατέρας της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζινας μίλησαν στο STAR για τους θανάτους των παιδιών τους. Μάλιστα αναφέρθηκαν στα προβλήματα υγείας που παρουσίασαν τα παιδιά τους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, τις εξετάσεις τους και τελικά στον θάνατό τους, ενώ απάντησαν ανοιχτά στις φήμες που θέλουν την 33χρονη να εμπλέκεται σε αυτούς

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)