Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Γλυφάδα: Επίθεση ομάδας ανηλίκων σε άλλους ανήλικους με μαχαίρι

Γλυφάδα: Επίθεση ομάδας ανηλίκων σε άλλους ανήλικους με μαχαίρι

 
 
 
 
Ομάδα ανηλίκων τραυμάτισε με μαχαίρι και λήστεψε άλλους ανήλικους στη Γλυφάδα.

Θύματα ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσαν δύο ανήλικοι, από ομάδα άλλων ανηλίκων, την περασμένη Πέμπτη στη Γλυφάδα.

Όλα έγιναν λίγο μετά της 2 το μεσημέρι. Οι δύο φίλοι προχωρούσαν στην οδό Γ. Γεννηματά. Η παρέα των τεσσάρων ανήλικων δραστών τους προσέγγισε και χωρίς κανέναν λόγο άρχισε να βρίζει τους δύο φίλους, οι οποίοι χωρίς να αντιδρούν συνέχισαν να περπατούν.

Τότε ο ένας από τους τέσσερις, έπιασε από το κεφάλι το ένα από τα δύο παιδιά και του έκανε κεφαλοκλείδωμα. Με αυτόν τον τρόπο τον ανάγκασε να γονατίσει και να ζητήσει συγνώμη που δεν του έδωσε σημασία, χτυπώντας τον μάλιστα στο πρόσωπο. Παράλληλα έβγαλε έναν σουγιά που είχε και τον τραυμάτισε στον δεξιό πήχη.

Δεύτερος από την παρέα τραβούσε με το κινητό του τηλέφωνο την πράξη του φίλου του, ενώ οι άλλοι δύο χτυπούσαν το δεύτερο παιδί με γροθιές στο πρόσωπο, αρπάζοντας του τα γάντια και το καπέλο που φορούσε και στη συνέχεια έφυγαν.

Τα παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς τους και όλοι μαζί πήγαν στο τμήμα Ασφαλείας της περιοχής όπου κατήγγειλαν το περιστατικό. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, κατάφεραν και εντόπισαν τους ανήλικους δράστες, που είναι μαθητές σε γυμνάσιο της περιοχής, τους προσήγαγαν στο τμήμα και στη συνέχεια τους συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και το βίντεο που είχαν τραβήξει οι ανήλικοι κατά την πράξη τους. 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)