Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Έχασε στη Δανία αλλά συνεχίζει να ελπίζει ο ΠΑΟΚ

 

 Την ήττα με 1-0 από την Μίντιλαντ γνώρισε στην «MCH Arena» ο «δικέφαλος του βορρά» και πλέον συγκεντρώνεται στην ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

Το ματς

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πίεζαν ψηλά τους παίκτες του Λουτσέσκου, οι οποίοι όμως κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ είχε ουσιαστικά την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 18′ απείλησε με τελείωμα του Ζίβκοβιτς από κοντινή απόσταση, το οποίο όμως απέκρουσε ο Όλαφσον. Δύο λεπτά αργότερα, οι Δανοί άνοιξαν το σκορ σε αντεπίθεση μετά από εξαιρετική μπαλιά του Εβάντερ και εύστοχο τελείωμα του Άντερσον. Στη συνέχεια και για σχεδόν εικοσιπέντε λεπτά ο ρυθμός έπεσε. Λίγο πριν το ημίχρονο η ελληνική ομάδα είχε μια ευκαιρία με ανάποδη κεφαλιά του Τσιγγάρα, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Μίντιλαντ βρήκε δύο φάσεις μέσα σε πέντε λεπτά. Παρόλα αυτά σε αμφότερες τις ευκαιρίες η άμυνα του ΠΑΟΚ αντέδρασε σωστά, με τον Πασχαλάκη μάλιστα να κάνει και μια εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Ίσακσεν. Στο τελευταίο μισάωρο του ματς οι παίκτες του Λουτσέσκου ανέβασαν την ένταση και άρχισαν να απειλούν. Ο «δικέφαλος του βορρά» πιέζε αρκετά τους γηπεδούχους και πατούσε συνεχώς περιοχή, χωρίς όμως να μπορεί να βρει μια καθαρή τελική προς την εστία. Ταυτόχρονα, οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στις αντεπιθέσεις για τις όποιες επιθετικές προσπάθειες έκαναν. Στο 90ο λεπτό, ένα σουτ του Τσαρλς από μακρινή απόσταση τράνταξε το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη. Στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα δεν υπήρξε κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία, με τον ΠΑΟΚ να «πολιορκεί» την περιοχή του Όλαφσον αλλά να μην βρίσκει το κάτι παραπάνω.

Μίντιλαντ (Μπο Χένρικσεν): Όλαφσον, Άντερσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Ντιρ (Παουλίνιο 59′), Ονιεντίκα, Εβάντερ (Μέγιερ 59′), Ίσακσεν (Τσαρλς 70′), Σίστο (Μαρόνι 82′), Μπρουμάδο (Λιντ 70′).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (Ελ Καντουρί 79′), Τσιγγάρας, Σβαμπ (Βιεϊρίνια 70′), Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (Μπίσεσβαρ 46′), Αουγκούστο (Σοάρες 79′), Άκπομ (Τσόλακ 84′).

Πηγή: ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)