Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τρίτη 15/3



 

Χαμηλές θερμοκρασίες τα ξημερώματα. Ηλιοφάνεια, καλή διαύγεια και ορατότητα μέχρι το μεσημέρι. Από τις μεσημβρινές ώρες και μετά αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν χωρίς όμως φαινόμενα.


Νέες «κατεβασιές» παγερού αέρα από τα βορειοανατολικά προς τα τέλη της εβδομάδας φέρνοντας και χιονοπτώσεις προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, για τη Τρίτη προβλέπεται ότι η μέρα θα ξεκινήσει με λιακάδα, αλλά κάποια σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους από το μεσημέρι και μετά.

Στην Ευβοια, στην Αττική και στην βόρεια Κρήτη θα έχουμε έντονη συννεφιά αλλά προς το απόγευμα θα γίνει ακόμη λιγότερη.

Το βράδυ οι αραιές συννεφιές θα γίνουν πυκνότερες στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Στην Αττική θα έχουμε κάποια σύννεφα στα ΒΑ του νομού αλλά γρήγορα ο καιρός θα φτιάξει. Η θερμοκρασία από 2 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια και μετά το μεσημέρι στα βορειότερα τμήματα θα έχουμε συννεφιές χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Η θερμοκρασία από -2 έως 12 βαθμούς.

Την Τετάρτη οι αραιές συννεφιές θα κατευθυνθούν νοτιότερα και προς τα ΒΑ θα συννεφιάσει ακόμη περισσότερο.

Την Πέμπτη στη Θράκη κατακερματίζεται η συννεφιά και θα συγκεντρώνονται στην κεντρική Ελλάδα και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε τοπικές βροχές και κάποιες χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές.

Την Παρασκευή, τα περισσότερα σύννεφα θα εντοπίζονται στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα (δυτική και κεντρική) με τον καιρό να είναι πιο χειμωνιάτικο με νέες χιονοπτώσεις σε ορεινές - ημιορεινές περιοχές.

Το Σάββατο θα έχουμε ακόμη περισσότερες βροχές αλλά και χιονοπτώσεις ακόμη και νοτιότερα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου


2 σχόλια:

  1. Αμπρέ εκεί στο Σούμπουτσκου μη κάνετε πολύ παράνομο σέξ....
    Αμπρέ να προσέχετε ιδιαίτερες, γραμματεις και φαρισαιοι ... θα πέσει πολύ μασταγκάργκα , σιγά σιγά με μέτρο...εξαιτίας σας μπρέ τιμωρείται όλη η πόλη... κερατούπολη την έχετε κάνει μπρέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμπρέ πολύ μαρτυριάρα είναι η δικιά σου.

      Διαγραφή

(3)