Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τρίτη 3/5 (video)


 


 Συννεφιές με τοπικές βροχές από το πρωί. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα καταστεί άστατος, ενώ τις βραδυνές - νυχτερινές ώρες θα έχουμε βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι.


Δεν θα μας εγκαταλείψουν οι συννεφιές και οι βροχές την Τρίτη καθώς σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου αυτά τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν το πρωί στις βόρειες και ΒΑ περιοχές της Ελλάδας. Όσο πιο ΝΔ τόσο λιγότερα θα είναι τα σύννεφα και από το μεσημέρι και μετά τα ανοίγματα του καιρού θα μεγαλώσουν στις περισσότερες περιοχές, ενώ βροχές θα έχουμε στις ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα έχουμε επίσης συννεφιές και στην κεντρική Μακεδονία όπως επίσης και στη Θεσσαλία θα έχουμε τοπικές βροχές.

Στην Αττική το πρωί θα έχουμε συννεφιές και η πιθανότητα να βρέξει τοπικά είναι μικρή. Η θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα θα έχουμε βροχές και η Τρίτη αν και θα έχει ανοίγματα ο άστατος καιρός θα παραμείνει στα βόρεια τμήματα της περιφέρειας. Η θερμοκρασία από 13 έως 18 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα έχουμε λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνεια με κάποια σύννεφα στην ηπειρωτική χώρα και κάποιες μπόρες στη ΒΔ Ελλάδα.

Την Πέμπτη θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια και στην Πίνδο και στα ορεινά της Πελοποννήσου θα έχουμε κάποιες μπόρες.

Την Παρασκευή αν και θα ξεκινήσει με ήλιο παντού στη δυτική Ελλάδα τα σύννεφα θα πυκνώσουν, αλλά δεν θα δώσουν παντού φαινόμενα.

Το Σάββατο θα έχουμε συννεφιές στα νότια της χώρας, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)