Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Γερμανική πρόταση: Να πλένετε μόνο αυτά τα 4 σημεία του σώματος για οικονομία

 

Οι Γερμανοί πάντα φημίζοντας στο να δίνουν απλές και κατανοητές λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα. Ενίοτε μάλιστα αυτές οι λύσεις είναι ΚΑΙ ολοκληρωτικές ΚΑΙ τελικές. Μία εξ’ αυτών των τελικών λύσεων κόστισε καμιά δεκαριά εκατομμύρια ψυχές αλλά ας μην στεκόμαστε σε τέτοιες λεπτομέρειες…

Ετσι λοιπόν και ενόψει ενεργειακής κρίσης η οποία μπορεί (μπορεί και όχι) να επιδεινωθεί αν οι Ρώσοι κόψουν την παροχή αερίου στη Γερμανία εάν αυτή δεν πληρώσει σε ρούβλια (μπορεί και να πληρώσει) αλλά και των εξοπλισμών των ενόπλων δυνάμεων για πρώτη φορά από την εποχή του Χίτλερ, γερμανοί ειδικοί προχώρησαν σε μία εξαιρετική πρόταση:

Σε  άρθρο της η εφημερίδα Bild με τίτλο «Αρκεί να πλένετε αυτά τα τέσσερα μέρη του σώματος – Γιατί το δέρμα καθαρίζεται μόνο του αν το αφήσετε», επικαλείται συμβουλές του υπουργού Οικονομίας Robert Habeck, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να μειώσουν τη θέρμανση, τις επισκέψεις στη σάουνα και τα ντους, ώστε να βοηθήσουν τη χώρα να μειώσει την εξάρτησή της από τη ρωσική ενέργεια.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η αποφυγή του ντους δίνει την ευκαιρία στα καλά βακτήρια να πολλαπλασιαστούν, βοηθώντας στις δερματικές παθήσεις και καταναλώνοντας επίσης τις ουσίες που ευθύνονται για την κακοσμία του σώματος.

«Με αυτόν τον τρόπο, αυτό [το δέρμα] καθαρίζεται μόνο του», αναφέρει το άρθρο, υποστηρίζοντας αμφίβολα ότι η αποφυγή του πλυσίματος του σώματός σας θα σας κάνει πραγματικά να μυρίζετε καλύτερα.

Ποιες είναι οι 4 περιοχές που επιτρέπεται να πλένουμε

Το άρθρο επικαλείται τη δερματολόγο Yael Adler, η οποία ισχυρίζεται ότι η αποφυγή του ντους για τρεις εβδομάδες κάνει, «τις οσμές να εξαφανίζονται και το δέρμα να αρχίζει ένα είδος αυτοκαθαρισμού».

Σύμφωνα με την Adler, οι Γερμανοί μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια και να διατηρήσουν τον εαυτό τους αρκετά καθαρό πλένοντας μόνο τέσσερις περιοχές του σώματος, τον πισινό, τις μασχάλες, τα πόδια και τη βουβωνική χώρα.

Κι αν κάποιος αναρωτηθεί: «Μα καλά! Τα μαλλιά μας δεν θα τα πλένουμε;», η απάντηση πρέπει να είναι: «Μα ποιός σου είπε ότι θα έχεις μαλλιά;» (βλέπε φωτό).

«Η εποχή των μαλλιών (και του τζάμπα) μας τελείωσε!» όπως θα έλεγε και ο Βασίλης Οικονόμου.

 Πηγή: politicus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)