Κυριακή 29 Μαΐου 2022

«Νιώθω τυχερός γιατί γλίτωσα από μια απόπειρα ανθρωποκτονίας»

Αποκαλυπτική συνέντευξη του φοιτητή που πήρε άρον άρον εξιτήριο από το Ιπποκράτειο ● Την επομένη εισήχθη εκ νέου, στο Παπανικολάου αυτή τη φορά, όπου διαγνώστηκε με σπασμένη γνάθο και τα δόντια του να έχουν μετακινηθεί από τη σφοδρότητα του τραυματισμού του ● Για τον 21χρονο ήταν ξεκάθαρα «απόπειρα ανθρωποκτονίας»

Ο 21χρονος που χτυπήθηκε εν ψυχρώ στο πρόσωπο με ευθεία βολή χειροβομβίδας κρότου - λάμψης, περιέγραψε αποκλειστικά στην «Ελληνοφρένεια» τις δραματικές στιγμές που έζησε κατά την επίθεση που δέχθηκε από τα ΜΑΤ. 

Ο φοιτητής αναφέρεται στον πανικό και την οργή που βίωσε όταν είδε στο νοσοκομείο τους ένστολους αστυνομικούς να ρωτούν επίμονα για αυτόν. Μεταφέρει τι του είπαν οι γιατροί και δήλωσε πως παρά τους πόνους νιώθει τυχερός γιατί γλύτωσε από μια «απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Δηλώνει πως η πανεπιστημιακή αστυνομία δεν έρχεται για να προστατέψει, αλλά για να χτυπά όποιον δηλώνει τη διαφωνία του. Και απαντά στην περίφημη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη, «ή με τη βιβλιοθήκη ή με τις βαριοπούλες».

Καλεί ακόμη τους συμφοιτητές και τις συμφοιτήτριές του να ενώσουν τη φωνή τους ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία.


Θυμίζουμε ότι χθες ο τραυματίας φοιτητής εισήχθη και διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με έντονους πόνους. Διαπιστώθηκε πως έχει σπάσει η άνω γνάθος. Οι γιατροί έβαλαν σίδερα σε όλα τα δόντια και για 6-8 βδομάδες δε θα μπορεί να μασήσει. Δυστυχώς δεν έχει κριθεί αν θα αποφύγει το χειρουργείο και αν θα σωθούν τα δόντια του.

Εύλογη είναι λοιπόν η απορία για τους συντάκτες και το περιεχόμενο του ανακοινωθέντος στο «Ιπποκράτειο» που καθώς φαίνεται δε συνάδει με την πραγματικότητα και την κατάσταση του τραυματία φοιτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)