Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Πέμπτη 16/6 (video)

 

 


 

Το πρωί ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα. Το απόγευμα πιθανές τοπικές μπόρες ή καταιγίδες μικρής διάρκειας. Το βράδυ η όποια αστάθεια θα περιοριστεί και θα δώσει τη θέση της στην ξαστεριά.


Υπομονή για λίγες ακόμη μέρες με την αστάθεια καθώς από την επόμενη βδομάδα ο καιρός αλλάζει και ζεσταίνει αρκετά. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου στην ανατολική Θεσσαλία και την ΒΑ Στερεά και τις Σποράδες θα έχουμε κάποιες τοπικές μπόρες, ενώ στα ανατολικά και τα νότια ο καιρός θα είναι καλός.

Από το μεσημέρι και μετά στα Επτάνησα θα έχουμε κάποιες μπόρες όπως και στη Μακεδονία μέχρι και την ανατολική Μακεδονία.

Το βράδυ η αστάθεια θα περιοριστεί και θα έχουμε ξαστεριά.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και λίγα σύννεφα με μικρή πιθανότητα για κάποια μπόρα. Η θερμοκρασία από 23 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη και το πρωί θα υπάρχουν κάποια σύννεφα κατά τόπους αυξημένα και δεν αποκλείεται να δώσουν βροχές. Πρόσκαιρα ο καιρός θα γίνει άστατος και στην υπόλοιπη
περιφέρεια αλλά θα βελτιωθεί το βράδυ. Η θερμοκρασία από 21 έως 26 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα και στα βόρεια της χώρας θα σημειωθούν βροχές. Τοπικές μπόρες θα έχουμε στην ορεινή Πέλλα, Πιερία και Ημαθία αλλά και στην ορεινή ανατολική Μακεδονία.

Το Σάββατο οι βροχές θα είναι εντονότερες στη Θράκη, στη Δράμα, στην Καβάλα, στη Θεσσαλία, αλλά και στην Αττική μέχρι και την Πελοπόννησο.

Την Κυριακή η αστάθεια θα περιοριστεί μεταξύ Χαλκιδικής, Μαγνησίας και Β.Εύβοιας και στη συνέχεια ο καιρός θα φτιάξει.

Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η αύξηση της θερμοκρασίας και η θερμή μάζα της Ευρώπης θα πλησιάσει προς την Ελλάδα και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα δούμε θερμοκρασίες έως και 37 βαθμούς.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)