Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας το Σαββατοκύριακο 4 & 5/6


 

Ηλιοφάνεια από το πρωί. Τις μεσημβρινές μεταμεσημβρινές ώρες δεν αποκλείεται να σχηματιστούν συννεφιές που μπορεί να δώσουν ασθενείς μπόρες


 

Ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη το επόμενο 48ωρο στην Ελλάδα χωρίς να απουσιάζει και η αστάθεια σε συγκεκριμένες περιοχές. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού, ενώ από το μεσημέρι από τα ορεινά ημεριωτικά θα έχουμε συννεφιές και φαινόμενα στη Θράκη, στην αν. Μακεδονία και Θεσσαλία θα έχουμε μπόρες. Επίσης στα δωδεκάνησα θα έχουμε παροδικές βροχές προς το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και ΒΔ με 6-7 μποφόρ στις βόρειες Κυκλάδες. Η θερμοκρασία έως 34 -35 στα ηπειρωτικά και τους 27-28 στα νησιά.

Στην Αττική θα έχουμε ήλιο από το πρωί και κάποιες λίγες συννεφιές στους ορεινούς όγκους. Η θερμοκρασία από 25 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια επίσης από το πρωί και από το απόγευμα και μετά λίγες τοπικές μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς.

Την Κυριακή θα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποια λίγα σύννεφα χωρίς φαινόμενα. Η θερμοκρασία πάντως θα ανέβει και αναμένεται στοςυ 35-36 βαθμούς.

Τη Δευτέρα ίδια η κατάσταση με ηλιοφάνεια αλλά θα έχουμε συννεφιές και αστάθεια στα κεντρικά και τα βόρεια. Αυτά τα φαινόμενα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θέλουν προσοχή. Η θερμοκρασία στους 33 στα ηπειρωτικά και στους 30 στα νησιά. Στους 34 στο Ιόνιο.

Την Τρίτη από το μεσημέρι και μετά η αστάθεια θα είναι μεγαλύτερη με μπόρες και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία στους 30 στα ηπειρωτικά.

Την Τετάρτη θα έχουμε πάλι μπόρες και καταιγίδες από την Θεσσαλία έως και την Μακεδονία. Η θερμοκρασία στους 32 βαθμούς στα ηπειρωτικά και στους 28 - 29 βαθμούς στα νησιά.

Δείτε το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)