Συναγερμός σήμανε στις αρχές μετά από πτώση αυτοκινήτου με δύο επιβαίνοντες στον αλιευτικό λιμένα Νέων Επιβατών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό σκάφος, όχημα του Λιμενικού και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες για να εντοπίσουν το όχημα ενώ στήθηκε και η επιχείρηση ανάσυρσης.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThessToday.gr στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, περίπου 60 ετών οι οποίοι δυστυχώς εντοπίστηκαν νεκροί.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν δεμένοι με χειροπέδες οι οποίες ήταν περασμένες στο τιμόνι και βρίσκονταν επί δύο ώρες μέσα στο νερό. Στο σημείο μάλιστα σπεύδει και ιατροδικαστής για νεκροψία-νεκροτομή.
Στην περιοχή υπάρχουν και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίες ερευνούν τα αίτια της πτώσης.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com