Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

O καιρός την Τρίτη 30.8 (video)


 


Εκ νέου άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου την Τρίτη θα έχουμε στα βόρεια και ΒΔ αρκετές νεφώσεις και δεν αποκλείεται από το πρωί να έχουμε διάσπαρτες μπόρες.

Από το μεσημέρι και μετά όμως η αστάθεια θα γίνει ιδιαίτερα έντονη στο εσωτερικό της Πελοποννήσου, της ΒΔ Στερεάς της Θεσσαλίας της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.

Μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες θα έχουμε στα ορεινά της Κρήτης, αλλά και της Λέσβου.

Το βράδυ η αστάθεια θα περιοριστεί.

Στην Αττική θα έχουμε το πρωί ηλιοφάνεια αλλά και κάποιες συννεφιές με μια μικρή πιθανότητα να έχουμε στα ορεινά μικρής διάρκειας μπόρα. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν συννεφιές το πρωί και από τα νότια προς τα βόρεια θα έχουμε και κάποιες παροδικές βροχές. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα έχουμε τις θερμές ώρες της ημέρας μανιτάρια από σύννεφα δίνοντας βροχές, όπως στην Πελοπόννησο και στα ορεινά της ενδοχώρας. Η θερμοκρασία στους 30 -32 βαθμούς.

Την Πέμπτη η εξέλιξη θα είναι ίδια με καλό καιρό, αλλά και λιγότερη αστάθεια σε σχέση με την Τετάρτη. Η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε ηλιοφάνεια, αλλά και μπόρες - καταιγίδες σε Μακεδονία και Θράκη. Η θερμοκρασία στην βόρεια χώρα κάτω από 30 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε μειωμένη αστάθεια και καλύτερο καιρό με άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)