Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο 3 & 4/9 (video)

Αρναούτογλου:

 

«Μαλακώνει» ο καιρός τις επόμενες 48 ώρες, έρχεται πτώση της θερμοκρασίας εκτός από τα δυτικά και εκ νέου ένα νέο κύμα ζέστης, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, ο καιρός το Σαββατοκύριακο φτιάχνει με λίγα σύννεφα να εντοπίζονται νωρίς το πρωί σε Σποράδες, Χαλκιδική, την Λήμνο και την Θάσο.

Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε καλό καιρό και από το μεσημέρι και μετά στα ΒΑ θα έχουμε ένα πέρασμα από μπόρες και καταιγίδες.

Στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές αν και θα συννεφιάσει αρκετά στις πολύ ορεινές περιοχές η πιθανότητα να υπάρχει κάποια μπόρα είναι μικρή αλλά υπαρκτή, ενώ το βράδυ θα περιοριστεί η όποια αστάθεια. Η θερμοκρασία του Σαββάτου στους 30-31 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια αλλά και συννεφιές στους ορεινούς όγκους και το βράδυ ξαστεριά. Η θερμοκρασία 22 έως 31.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ήλιο το πρωί, ενώ προς το μεσημέρι θα έχουμε συννεφα στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 20 έως 30 βαθμούς.

Την Κυριακή θα έχουμε καλοκαίρι παντού και κάποια σύννεφα θα πλησιάζουν από ΒΔ και τα ξημερώματα της Δευτέρα θα έχουμε τοπικές βροχές και φαινόμενα στη βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία τους 31-32 βαθμούς.

Η Δευτέρα όμως θέλει πολύ προσοχή καθώς θα έχουμε έντονα φαινόμενα στην βόρεια Ελλάδα, την Μακεδονία και την Θεσσαλία. Η θερμοκρασία από 25 έως 28 βαθμούς, αλλά 32 στα δυτικά.

Την Τρίτη ο καιρός θα φτιάξει και υπάρχει το ενδεχόμενο για τοπικά φαινόμενα στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας και οι άνεμοι θα ενισχυθούν περισσότερο. Η θερμοκρασία στους 26 στα ηπειρωτικά, στους 32 στα δυτικά

Την Τετάρτη θα έχουμε μόνο ήλιο και δυνατό βόρεια. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα με την Τρίτη.

Πάντως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ένα ψυχρό μέτωπο από το βόρεια θα ψυχράνει στα ανατολικά της χώρας και θερμότερες μάζες από τα δυτικά θα περάσουν πάνω από την χώρα μας μετά τις 9 Σεπτεμβρίου. Ζέστη θα έχουμε έως και τις 11/9.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)