Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Superleague, η βαθμολογία της 3ης: Παναθηναϊκός 3x3 και μόνος πρώτος! Επόμενη αγωνιστική

Superleague, η βαθμολογία της 3ης: Παναθηναϊκός 3x3 και μόνος πρώτος!

 
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία, ενώ στη 2η θέση πέρασε ο Ολυμπιακός που επικράτησε του Ιωνικού.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του κόντρα στον Λεβαδειακό. 3η νίκη σε τρεις αγωνιστικές και πλέον μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα, αφού ο ΠΑΟΚ παίζει το βράδυ της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα τον Άρη. Αποστολή εξετελέσθη για τους «πράσινους» έστω και πιο δύσκολα από ότι μαρτυρούσε η έναρξη του αγώνα όταν μόλις στο 3' προηγήθηκε με το παρθενικό γκολ του Βέρμπιτς στο «τριφύλλι».

Οι επόμενες ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ για τον Παναθηναϊκό, όπως στο Ηράκλειο ώστε να «καθαρίσει» από νωρίς το τρίποντο κι έτσι ο Λεβαδειακός πήρε θάρρος προκειμένου να αναζητήσει στη Λεωφόρο κάτι περισσότερο από μια αξιοπρεπή ήττα. Χωρίς όμως να έχει εκείνες τις φάσεις που θα του επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Το «τριφύλλι» συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα, αλλά και τις ευκαιρίες που πάντως δεν έγιναν γκολ κι έτσι το αγχωτικό 1-0 έμεινε μέχρι τέλους. Βέβαια αυτό που μένει για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η 3η σερί νίκη και μάλιστα διατηρώντας και το μηδέν παθητικό.

  


Ο Πεπ Μπιέλ στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού έδειξε ότι δεν είναι... κούφια τα πολλά και καλά λόγια που ακούστηκαν και γράφτηκαν κατά την μεταγραφή του στο λιμάνι. Ο Ισπανός από το πρώτο του παιχνίδι έδειξε την κλάση του και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 3-1 του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό. Γκολ κι ασίστ (στον Μπουχαλάκη) ήταν ο απολογισμός του σε μια νίκη που φάνηκε εύκολη μετά το 2-0 του πρώτου μέρους, αλλά είχε περισσότερο άγχος στις αρχές του δευτέρου όταν ο Ιωνικός μείωσε με την γκολάρα του Μεντόσα και χρειάστηκε ο... ιπτάμενος Βατσλίκ και μια σούπερ επέμβαση ώστε η ομάδα του Δημήτρη Σπανού να μην ισοφαρίσει σε 2-2. Τελικά με ένα γκολ-πέναλτι στο 94', ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 που έστειλε τους πρωταθλητές Ελλάδος στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Στη Λαμία, η αναμέτρηση που... σέρβιρε το πρώτο πιάτο της 3ης αγωνιστικής δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις κάτι που προφανώς μαρτυρά και το τελικό 0-0 ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα και τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)