Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Παρασκευή 30/9


 

Με αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ώρες με τον καιρό από το πρωί της Παρασκευής ναι είναι ιδιαίτερα καλός. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, μόνο στο βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο θα έχουμε κάποιες μπόρες ίσως και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αρκετό ήλιο.


Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε λιακάδα στα νότια και ΝΑ της Ελλάδας και συννεφιές στην υπόλοιπη χώρα. Το βράδυ αραιές συννεφιές θα έχουμε από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες και η θερμοκρασία στους 31 στα κεντρικά, στους 28 στο Ιόνιο και συους 27 με 29 στα ανατολικά.

Στην Αττική από το πρωί θα έχουμε λιακάδα και αραιές συννεφιές και η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε λιακάδα επίσης και αραιές συννεφιές με την θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς.

Σάββατο οι συννεφιές θα κινούνται από τα δυτικά προς τα ανατολικά, ενώ το βράδυ θα έχουμε μπόρες στο βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία στους 34 στα κεντρικά και στους 36 στα νότια της Ελλάδας.

Την Κυριακή βροχές θα έχουμε στη δυτική Ελλάδα και στα Επτάνησα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα γίνει άσταστος αλλά σε πολύ τοπικό επίπεδο. Νοτιότερα ο καιρός θα είναι καλός. Η θερμοκρασία στους 30 στα κεντρικά.

Τη Δευτέρα βελτιώνεται ο καιρός και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι. Η θερμοκρασία στους 29 βαθμούς στα κεντρικά.

Την Τρίτη υπάρχει πιθανότητα για άστατο καιρό στο Ιόνιο και στην αν. Μακεδονία. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση φθάνοντας τους 27 στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)