Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Διαλύουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

 

Ήταν στραβό το κλίμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , το έφαγε και ο γάιδαρος. Από τις 120 ομάδες  που είχε ο Ν.Πέλλας  το 60%  από αυτές βρίσκεται σε ...ανάπαυση.
Όσες έχουν απομείνει αγκομαχούν . Πέρυσι όλα πήγαν στράφι λόγω κορωνοιού. Φέτος ο όποιος προγραμματισμός τινάζεται στον αέρα , αφού το γαϊτανάκι  θα γίνουν δεν θα γίνουν τα πρωταθλήματα είναι ατέλειωτο.

Η χαριστική βολή έρχεται με την νέα απόφαση  για επ αόριστον αναβολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων .

Με ψήφους 57 ναι, 4 όχι (Ολυμπιακός, ΕΠΣ Ηλείας, ΕΠΣ Λακωνίας, ΕΠΣ Πειραιά) και 4 λευκά (Αστέρας Τρίπολης, ΝΠΣ Βόλος, Ιωνικός, Λαμία), η ΕΠΟ αποφάσισε την επ αορίστου αναβολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κανένας δεν γνωρίζει το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Έτσι η κόντρα της ΕΠΟ και του Υφυπουργού Αθλητισμού καλά κρατεί με θύματα φυσικά παράγοντες, προπονητές, παίκτες και τους λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου .

Δυστυχώς 5-10 άνθρωποι- άσχετοι  αποφασίζουν για χιλιάδες αθλητές, όπως πάντα με αποφάσεις εν θερμώ και όλα πλέον είναι στον αόρατο πιλότο με κατευθυνση τα βράχια. .

Οι ερασιτέχνες παράγοντες που συνεχώς λιγοστεύουν ,  έχουν το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να πληρώσουν εκ νέου το μάρμαρο από την κόντρα των δύο πλευρών, καθώς η αναστολή σημαίνει επιμήκυνση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ και τώρα που θα υπάρχει αναστολή οι ομάδες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια.

Ουσιαστικά όλη αυτή η περίεργη κατάσταση οδηγεί με βεβαιότητα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον αφανισμό.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)