Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Εβδομάδα εξελίξεων για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης

 
Νέα συμπληρωματική κατάθεση αναμένεται να δώσει η ανήλικη. Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών. Εμπρηστικός μηχανισμός στην πολυκατοικία του Μίχου.

Πυκνές αναμένονται οι εξελίξεις στη δυσώδη υπόθεση της νεαρής μαθήτριας που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας. Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί στις ηλεκτρονικές συσκευές της 12χρονης με τις οποίες ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος πραγματοποιούσε τα «ραντεβού» ενώ ελέγχονται οι καταθέσεις των ανδρών που προσήλθαν αυτοβούλως, τα τελευταία 24ωρα στη ΓΑΔΑ.

Ιδιαίτερη αξία για την πορεία των ερευνών αναμένεται να έχει και η νέα συμπληρωματική κατάθεση που θα κληθεί να δώσει η 12χρονη τις επόμενες ώρες. Η ανήλικη μαθήτρια θα κληθεί να αναγνωρίσει τους δράστες από φωτογραφίες που θα τις επιδείξουν οι αστυνομικοί και αφορούν άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Αν και εφόσον αναγνωριστούν από την 12χρονη θα ξεκινήσει άμεσα νέος κύκλων συλλήψεων.

Οι έρευνες

Συνολικά δέκα είναι τα άτομα που έχουν παρουσιαστεί στις αρχές και έχουν αναφέρει πως είχαν έρθει σε επαφή διαδικτυακή με το άτομο που χειριζόταν το προφίλ για λογαριασμό της 12χρονης. Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει φύλλο και φτερό όλες τις πληροφορίες που συγκεντρώνονται προκειμένου να διαπιστώσουν αν είχαν συναντηθεί με το κορίτσι.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχουν ταυτοποιηθεί και οι 212 που έχουν στείλει μήνυμα στο προφίλ που είχε δημιουργηθεί για λογαριασμό της 12χρονης κι έχουν οι αστυνομικοί τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους (IP). Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι ηλικίες ποικίλλουν, πρόκειται για άτομα 20-25 ετών αλλά και ακόμα μεγαλύτερα 60-65 ετών.

Εμπρηστικός μηχανισμός στην πολυκατοικία του Μίχου

Στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός στην πολυκατοικία στον Αγ. Παντελεήμονα που μένει ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό. 

Από την έκρηξη του μηχανισμού προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην τζαμαρία και μαύρισε ο τοίχος της εισόδου της πολυκατοικίας.

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)