Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Τετάρτη 5/10 (video)

 

 

 


Τοπικές συννεφιές, χωρίς όμως να δώσουν κάτι το ιδιαίτερο αναμένεται για την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί οι βοριάδες θα δημιουργούν σύννεφα και θα έχουμε κάποιες βροχές στις Σποράδες, στη Μαγνησία και στην κεντρική και Βόρεια Εύβοια. Ανάλογα σύννεφα θα έχουμε και στα ΝΑ της Πελοποννήσου, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Από το μεσημέρι και μετά η συννεφιά θα θα είναι μεγαλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας εκτός από τα ΝΑ νησιωτικά τμήματα. Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά και συννεφιές στα ΒΔ της Ελλάδας. Οι άνεμοι στο Αιγαίο στα 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα κεντρικά στους 23, στο Ιόνιο στους 25 και στα ανατολικά νησιωτικά στους 22.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια, αλλά πρόσκαιρα από βορρά προς νότο θα πυκνώσουν οι συννεφιές. Η θερμοκρασία από τους 14 έως τους 24 βαθμούς. Στις ορεινές περιοχές η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρχουν συννεφιές με κάποιες ψιχάλες να πέφτουν στην Χαλκιδική, αλλά ο καιρός στη συνέχεια θα ανοίξει. Η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς.

Την Πέμπτη θα έχουμε αραιές συννεφιές χωρίς βροχή, ωστόσο βροχές θα πέσουν στην Κρήτη και στις Κυκλάδες από το απόγευμα και μετά. Η θερμοκρασία στους 23 βαθμούς στα κεντρικά.

Την Παρασκευή επίσης θα υπάρξουν αραιές συννεφιές και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι άστατος. Η θερμοκρασία στους 23 βαθμούς στα κεντρικά.

Το Σάββατο, στην Κρήτη η αστάθεια θα περιοριστεί και η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς στα κεντρικά.

Την Κυριακή αναμένεται ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία στους 24-25 βαθμούς.

Πάντως όπως σημείωσε ο Σάκης Αρναούτογλου από τις 13 του μήνα η παρατεταμένη ανομβρία σταματάει αλλά μόνο στη Δυτική Ελλάδα όπου θα έχουμε βροχές χωρίς να το ξέρουμε πάντως στο 100%.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)