Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Ο Κυριάκος με τα «μεγάλα αυτιά» – Ποιους παρακολουθούσε το σύστημα Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος με τα «μεγάλα αυτιά» – Ποιους παρακολουθούσε το σύστημα Μητσοτάκη
 
Μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς, ο Νίκος Δένδιας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αλέξης Παπαχελάς, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Λάκης Λαζόπουλος, αλλά και …σύζυγοι υπουργών!

Πολιτικό σεισμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα πρόσωπα που παρακολουθούνταν με το παράνομο λογισμικό «Predator», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Documento».

Μεταξύ αυτών που παρακολουθούνταν, σύμφωνα με την αποκλάλυψη της εφημερίδας, είναι:

– Κορυφαία στελέχη της ΝΔ, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά και οι πρώην «γαλάζιοι» υπουργοί Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρώην Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. Επίσης, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, αλλά και οι …σύζυγοι του Βασίλη Κικίλια Τζένη Μπαλατσινού, του Άδωνι Γεωργιάδη Ευγενία Μανωλίδου και του Κωστή Χατζηδάκη Πόπη Καλαντζή!

– Κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως Όλγα Γεροβασίλη και ο Χρήστος Σπίρτζης.

– Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

– Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και η πρώην (πλέον) σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη!

– Ο Λάκης Λαζόπουλος.

– Ο πρόεδρος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης ( «για την παρακολούθηση του Βαγγέλη Μαρινάκη», σημειώνει η εφημερίδα) και η αδερφή του Ειρήνη Καρυπίδη για τον ίδιο λόγο!

– Στελέχη του μιντιακού χώρου: Ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Γιάννης Κουρτάκης («Παραπολιτικά»), ο Πάνος Κυριακόπουλος (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του STAR (για την παρακολούθηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, όπως επίσης σημειώνεται), ο Παναγιώτης Μπόμης (για την παρακολούθηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου), ο Αντώνης Δελλατόλας και, βεβαίως, ο Θανάσης Κουκάκης.

– Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας (πρώην πρόεδρος ΕΟΔΥ) και η σύζυγός του δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου!

– Ο Χρήστος Ραχωβίτσας.

Με την κυκλοφορία της εφημερίδας στα περίπτερα, αναμένεται να προκληθεί πολιτικός σεισμός, πιθανόν δε και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)