Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Μαθήτρια πήγε με μαχαίρι στη Βουλή

Μαθήτρια πήγε με μαχαίρι στη Βουλή
 
 
 
Μία 16χρονη μαθήτρια πήγε να μπει στη Βουλή έχοντας μαζί της μαχαίρι.

Ένα περιστατικό με 16χρονη μαθήτρια σημειώθηκε στη Βουλή. Συναγερμός σήμανε το περασμένο Σάββατο στην Αστυνομία όταν μια 16χρονη επιχείρησε να μπει στη Βουλή με μαχαίρι.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί, είδαν το ανήλικο κορίτσι να προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» το μαχαίρι αλλά και... συσκευασίες με χασίς, λίγο πριν περάσει από το μηχάνημα ελέγχου που υπάρχει στην είσοδο του Κοινοβουλίου.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 16:00 το απόγευμα και η μαθήτρια βρισκόταν στο σημείο στα πλαίσια εκδρομής του σχολείου της. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν με κατηγορίες για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών και την μετέφεραν στο Α.Τ. Συντάγματος.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Στις 8 Νοεμβρίου, ένας 14χρονος μαθητής Γυμνασίου από την Αργυρούπολη, εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του μαχαίρι, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, λίγο πριν εισέλθει στον προαύλιο χώρο της Βουλής. Βρισκόταν στο σημείο μαζί με συμμαθητές του στα πλαίσια σχολικής εκδρομής.

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)