Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Κυβέρνηση: Επιχειρούν να «φιμώσουν» τις Αρχές για να συγκαλύψουν το σκάνδαλο των υποκλοπών

Κυβέρνηση: Επιχειρούν να «φιμώσουν» τις Αρχές για να συγκαλύψουν το σκάνδαλο των υποκλοπών
 
 
Σάλος με την πρωινή αποκάλυψη του iEidiseis για προσπάθεια ανατροπής του Χ. Ράμμου της ΑΔΑΕ επειδή ζητάει έλεγχο των παροχών για τις υποκλοπές.

Γράφει ο

Μόνο ως «πραξικόπημα» μπορεί να εκληφθεί η οποιαδήποτε σκέψη για πρόωρη αλλαγή του Προέδρου της ΑΔΑΕ, επισημαίνουν κορυφαίοι νομικοί παράγοντες της χώρας.

Φωτιές έχει ανάψει από το πρωί η αποκάλυψη του iEidiseis ότι η κυβέρνηση ( Τάκης Πικραμένος & Γιωργος Γεραπετρίτης ) σχεδιάζουν με εντολή του πρωθυπουργού να ανατρέψουν τον Χρήστο Ράμμο Πρόεδρο της ΑΔΑΕ εντός του Α ´ δεκαπενθημέρου του νέου έτους διότι «δε συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις» και η ΑΔΑΕ τελικώς ζητάει έλεγχο των παροχών για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Κορυφαίοι νομικοί παράγοντες του τόπου σχολιάζοντας την αποκλειστική είδηση του iEidiseis σχολιάζουν ότι : «Ο μόνος τρόπος είναι να παρέμβουν νομοθετικά στη λειτουργία της Αρχής και να κάνουν άραγε τι; Να μειώσουν πχ τη θητεία του Προέδρου (6ετία, λήγει το 2025); Τότε θα μιλάμε για πραξικόπημα κατά της ανεξάρτητης αρχής.

Εκτός κι αν με απειλές και με διώξεις επιχειρήσουν να οδηγήσουν τον κ. Ράμμο στα άκρα...

Ή εκτός και εάν επιχειρήσουν να ενώσουν την ΑΔΑΕ με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και δημιουργήσουν μια νέα Αρχή με νέο Πρόεδρο της απόλυτου εμπιστοσύνης τους εκδιώχνοντας τόσο τον Χ. Ράμμο από την ΑΔΑΕ, όσο και τον Κώστα Μενουδάκο από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Γεγονός που θα αποτελεί και αυτό πραξικόπημα».

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)