Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Απορρίφθηκε το αίτημα της Πισπιρίγκου για εξαίρεση της ανακρίτριας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας 

 

 

 Συνεχίζεται η απολογία

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε το αίτημα εξαίρεσης που κατέθεσε χθες (11/1) η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση των θανάτων των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Κατόπιν αυτού, η κατηγορούμενη θα συνεχίσει την απολογία της από το σημείο που διακοπή χθες μετά τις καταγγελίες και του συνηγόρου της περί μεροληψίας της ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της πρώτης κόρης της, της Τζωρτζίνας, μετατέθηκε για τις 31 Ιανουαρίου ύστερα από αίτημα που κατέθεσε ο Κούγιας, λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Σε ό,τι αφορά στο αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας, ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 είχε προϊδεάσει για το αποτέλεσμα: «Χθες, στην απολογία για την Μαλένα και την Ίριδα, περιμέναμε να κληθεί η κατηγορούμενη σε τυπική κλήση και μετά να την αφήσει ελεύθερη. Όμως χθες, η ανακρίτρια την ρωτούσε “Μπορείτε να μας πείτε τι όνειρα βλέπετε; Ποια σχέση είχατε; Έχετε περάσει καρκίνο στο παρελθόν; Έχετε πάει ποτέ σε ψυχολόγο;”. Τότε της είπα εγώ ότι “αντί να την καλέσετε για τυπική κλήση, εσείς συνεργάζεστε με την κ. Σπηλιοπούλου. Αντί να την ρωτήσετε ουσιαστικές ερωτήσεις, έχετε μεταβάλει την απολογία σε συζήτηση για πρωινάδικο, όταν ρωτάς τι όνειρα βλέπεις και πώς τα εξηγείς”. Κάναμε αίτηση εξαίρεσης, αλλά είναι δεδομένο ότι θα απορριφθεί και αυτή, ουδέποτε έχει γίνει δεκτή αίτηση εξαίρεσης», σημείωσε ο ποινικολόγος.

Πηγή: athnesvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)