Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Υπόθεση Κολωνού: Πέντε νέες συλλήψεις βιαστών της 12χρονης - Ανάμεσά τους και γιατρός

Κολωνός 


Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Μετά από την ταυτοποίησή τους εκδόθηκαν νέα εντάλματα και συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί και τρεις Έλληνες για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Συνεχίζεται η προσπάθεια των Αρχών για ταυτοποίηση και δραστών στην πολύκροτη υπόθεση μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό.

Μετά από την ταυτοποίηση πέντε ακόμη δραστών, εκδόθηκαν σχετικά εντάλματα από την Ανακρίτρια και συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί ηλικίας 50 και 23 ετών και τρεις Έλληνες ανάμεσά τους και ένας γιατρός, ηλικίας 65, 49 και 44 ετών αντίστοιχα.

Όλοι τους αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

"Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές".

Συλλήψεις μετά από δύο μήνες "σιγής"

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο μήνα, στο κατάστημα του προφυλακισμένου Ηλία Μίχου βρέθηκαν με τυχαίο τρόπο νέα ψηφιακά ευρήματα που ενδεχομένως να δώσουν επιπρόσθετα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού.

Στον χώρο είχε μεταβεί ο ιδιοκτήτης του ακινήτου με εργάτες για την πραγματοποίηση εργασιών και κατά την διάρκεια αυτών εντοπίστηκαν κρυμμένα στο υπόγειο ένα tablet και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία και παρελήφθησαν αυτά τα αντικείμενα που έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ενδελεχή εξέταση.

Να σημειωθεί πως η τελευταία σύλληψη για την υπόθεση του Κολωνού ήταν αυτή του 57χρονου που εμφανιζόταν στην υπόθεση με το ψευδώνυμο «Μιχάλης» στα μέσα Δεκεμβρίου και ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς φέρεται να συνόδευε την 12χρονη στους άνδρες που την κακοποιούσαν

Αυτό ήταν το όγδοο ένταλμα σύλληψης στην υπόθεση του Κολωνού, με τις αρχές να προχωρούν το πρωί της Τετάρτης σε πέντε νέες συλλήψεις.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)