Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ηλιούπολη: Έτσι δρούσε ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών που βίασε πέντε ανήλικες - Είχε φτιάξει «σπιτάκι»

Ηλιούπολη: Έτσι δρούσε ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών που βίασε πέντε ανήλικες - Είχε φτιάξει «σπιτάκι»
 
 
Βίαζε κοριτσάκια στην Ηλιούπολη τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020. Πώς έκανε πλύση εγκεφάλου στα θύματά του.
Σε ένα πρόχειρο σπιτάκι που είχε φτιάξει στον αθλητικό σύλλογο όπου έκανε προπονήσεις οδηγούσε τα θύματά του ο 44χρονος Έλληνας, προπονητής πολεμικών τεχνών, ο οποίος συνελήφθη για βιασμούς με θύματα κοριτσάκια στην Ηλιούπολη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κάποιες φορές δεν δίσταζε να οδηγεί τις ανήλικες μαθήτριές του ακόμα και στο σπίτι του. Ο 44χρονος ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, με την οποία έχει ένα παιδί, και ζούσε μόνος του σε διαμέρισμα.

Η πλύση εγκεφάλου στις ανήλικες

Όπως προέκυψε από τις καταθέσεις των θυμάτων του, προσπαθούσε να κάνει πλύση εγκεφάλου στις ανήλικες αθλήτριες, λέγοντάς τους ότι έχουν μεγάλο ταλέντο στο άθλημα του Tae Kwon Do, ότι πρέπει να κάνουν σκληρές προπονήσεις και ότι με τον τρόπο αυτό θα κατακτήσουν την κορυφή. Με τον τρόπο αυτό επεδίωκε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες στο σύλλογο για προπόνηση. Στη συνέχεια, οδηγούσε τα κορίτσια στο σπιτάκι που είχε φτιάξει εκεί, όπου φέρεται να τα βίαζε.

viastis ilioupoli 1

Βίαζε κοριτσάκια τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020

Η σύλληψή του έγινε χθες Τρίτη (21/3) στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την οποία προέκυψε ότι ο Έλληνας προπονητής τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του στην Ηλιούπολη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων.

viastis ilioupoli 2

Τουλάχιστον πέντε ανήλικες τα θύματά του

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς έχει ενεργήσει με τον ανωτέρω τρόπο δράσης γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος, κάρτα μνήμης. 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)