Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Τρεις και ο κούκος σε συγκέντρωση του Δ. Σταμενίτη


 

 

 

 

 

ΤTop of Form

 Άρχισαν τα δύσκολα για τους βουλευτές της νέας Δημοκρατίας . Η συγκντρωση του Δ. Σταμενίτη στην Καλή , την Παρασκευή   δεν ξεπέρασε τα 30 άτομα μαζί με τους επιτελείς του .

Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το ίδιο του το πολιτικό γραφείο. Οι πιο πολλοί δε από αυτούς πήγαν λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

 Κατά τη διάρκεια της-αναγκαστικά-  σύντομης τοποθέτησης του ο βουλευτής μίλησε για τα διλήμματα των επερχόμενων εκλογών, την ανάγκη για μια σταθερή κυβέρνηση που θα οδηγεί τη χώρα με ασφάλεια στο μέλλον και θα πρωταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο. Ιδιαίτερα στάθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Νομό Πέλλας, δίνοντας βάση στα μεγάλα έργα υποδομών, όπως ο δρόμος «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσας» και το Φράγμα του Αλμωπαίου,  (σ.σ. για τα οποία δεν έχει γίνει τίποτα) που έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης αλλά και τις αποφάσεις της κυβέρνησης και την προσπάθεια που έγινε για τη στήριξη του εισοδήματος των αγροτών και κτηνοτρόφων.

 

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»

 

 

4 σχόλια:

  1. ο κ.υριος τιποτα μαζι με τον βασιλειαδη, προσφορά μηδέν. μισθοί τεράστιοι για 4 χρόνια και εξασφαλισμένη χοντρή σύνταξη, όποιος τους ψηφίζει απλά είναι βλάξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σας!Ποιον κατα την γνώμη σας πρέπει ν ψηφίσουμε?

      Διαγραφή
    2. Άμα περιμένεις να σου πει ο πρώτος που σχολιάζει,σημαίνει ότι τίποτα δεν κατάλαβες και πάλι στους "Λάκηδες" και τους "Νιόνιους"αυτού του τόπου θα καταλήξεις.
      Βλέπετε το πλιάτσικο μπροστά σας, να ρημάζουν τη χώρα και ρωτάτε τι να κάνετε,
      Την πάπια να κάνετε όπως κάνετε μια ζωή.
      Καμιά ελπίδα.

      Διαγραφή
  2. Η ελπίδα πέθανε από αυτούς, όταν πεθάνουν αυτοί θα ξαναγεννηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)