Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ η Κωνσταντίνα Κούνεβα

Υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ η Κωνσταντίνα Κούνεβα
 
 
Ο Περισσός κάνει «μεταγραφές» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει πραγματικά ενδιαφέρον, καθώς συμβαίνει για πρώτη φορά: Ο Περισσός κάνει «μεταγραφές» από την Κουμουνδούρου! Πριν από μερικά χρόνια, ακόμα και στις κάλπες του 2019, θα έμοιαζε αδιανόητο κάτι τέτοιο, αλλά το 2023 συμβαίνει – με στελέχη βέβαια που έχουν καιρό ανεξαρτητοποιηθεί και αυτονομηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την Παρασκευή (07/04), για παράδειγμα, η πρώην ευρωβουλευτής Κωνσταντίνα Κούνεβα συναντήθηκε με τον Δημήτρη Κουτσούμπα και, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας.

Στο Λασίθι, επίσης, θα είναι υποψήφιος με το ΚΚΕ ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δερμιτζάκης, στον Νότιο Τομέα ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής και πρώην αντιπεριφερειάρχης με τη Ρένα Δούρου Σπύρος Τζόκας. Πρόσφατα, επίσης, δήλωσε τη στήριξή της στο ΚΚΕ η πρώην βουλευτής Ασημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη, που είχε στρατευτεί στον ΣΥΡΙΖΑ επί Νίκου Κωνσταντόπουλου

 Πηγή: ieidiseis.gr

2 σχόλια:

  1. Μηηη.Πού πας εκεί;Το ΚΚΕ δεν είναι αριστεροί.Μόνο ο συριζα είναι.Εδώ το κατάλαβαν οι δεξιοί και ο Αντώναρος και έρχονται σε μας.Σε λίγο θα έρθει και ο Κασιδιάρης.Κρα,κρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Κασιδιάρης; Αυτός που έστελνε ο Αντώνης ο Γκαβός τον Μπαλτάκο να κάνουνε λακιρντί;

      Διαγραφή

(3)