Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Με το «ΕΑΝ» στις εκλογές ο Κανελλόπουλος για να αποφύγει την απαγόρευση από τον Άρειο Πάγο

Με το «ΕΑΝ» στις εκλογές ο Κανελλόπουλος για να αποφύγει την απαγόρευση από τον Άρειο Πάγο
 
 
Το νέο κόμμα θα απορροφήσει τους «Έλληνες» του Κασιδιάρη και άλλα ακροδεξιά «κομματίδια».

Γράφει η

Ούτε ο... Μαραντόνα δεν θα έκανε τέτοια ντρίμπλα, όπως αυτή του κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ» του καταδικασμένου για τη Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη

Μπροστά στο ενδεχόμενο να αποκλειστεί από τον Αρειο Πάγο το κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» του Ηλία Κασιδιάρη, στο οποίο ηγείται πλέον ως Πρόεδρος ο ε.τ. Αντεισαγγελέας ΑΠ Τάσος Κανελλόπουλος, τη λύση φέρεται να δίνει ένας νομικός ελιγμός, που ενδέχεται να υπερβεί το θεσμικό ανάχωμα, που όρθωσε ο νόμος Βορίδη.

Έτσι, όπως είχε αποκαλύψει το iEdiseis, αποφασίστηκε κατ΄αρχήν να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στις λίστες του κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ» ο Ηλίας Κασιδιάρης και επιπλέον να απορροφηθεί το κόμμα του από το κόμμα «ΕΑΝ..», που είχε ιδρύσει ο πρώην Αντεισαγγελέας ΑΠ Τάσος Κανελλόπουλος, πριν αποφασίσει να ηγηθεί του κόμματος του καταδικασμένου για την εγκληματική δράση της ΧΑ πρώην βουλευτή.

Μάλιστα, το κόμμα «ΕΑΝ..», που είχε αποσύρει ο κ. Κανελλόπουλος άμα τη αναλήψει της Προεδρίας του «ΕΛΛΗΝΕΣ», «νεκραναστήθηκε» και όχι μόνον...

Στο παρά πέντε της κρίσιμης συνεδρίασης του Τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου, που θα αποφασίσει ποια κόμματα και ποιοι υποψήφιοι θα κατέβουν στις εκλογές, το κόμμα «ΕΑΝ...» του κ. Κανελλόπουλου μπαίνει μπροστά και αναμένεται να απορροφήσει όχι, μόνον τους «ΕΛΛΗΝΕΣ» του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, που προέρχονται ή έχουν αναφορές στον ακροδεξιό χώρο. 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)