Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Καρατζαφέρης: Έπρεπε να μπει ο Κασιδιάρης στη Βουλή για να μην κάνει κυβέρνηση ο Τσίπρας

Καρατζαφέρης: Έπρεπε να μπει ο Κασιδιάρης στη Βουλή για να μην κάνει κυβέρνηση ο Τσίπρας
 
 
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θέλει τον Κασιδιάρη στη Βουλή για να μην γίνει πραγματικότητα το «σενάριο της φρίκης» και κυβερνήσει ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τάσσεται υπέρ της εισόδου του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή. Κι αυτό όχι γιατί επειδή τον αγαπά ή τον συμπαθεί, όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά για να καταστεί αδύνατο να κυβερνήσει ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνεργασία με οποιοδήποτε άλλο κόμμα.

Ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή, χαρακτήρισε ως «σενάριο της φρίκης» το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι ως λύση πρότεινε την είσοδο του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη στο κοινοβούλιο.

«Κάθε ψήφος που χάνεται από τη ΝΔ εγκυμονεί κινδύνους σαν και αυτούς που λέμε το κλαμπ των ηττημένων και όλα αυτά, και για αυτό τον λόγο και όχι από περίπτωση αγάπης ή συμπάθειας έλεγα ότι έπρεπε να επιτραπεί ο Κασιδιάρης να μπει στη Βουλή. Αν ο Κασιδιάρης πάρει 15 βουλευτές και πάρει και 25 ο Κουτσούμπας που πάει καλύτερα από τις άλλες εκλογές, η ΝΔ ούτως ή άλλως από τα ποσοστά που έχει θα πάρει 110-112 όταν λοιπόν έχω 40 ψήφους απενεργοποιημένους, δεν πάνε δηλαδή με κανέναν τότε οι άλλοι τέσσερις δεν μπορούν να κάνουν 152 για να υπάρχει το σενάριο της φρίκης. Τώρα υπάρχει αυτό το σενάριο της φρίκης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Χρίζει διάδοχο του Ανδρουλάκη τον Λοβέρδο

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε και για το ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ πιστεύει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει το εκτόπισμα που έχει ο Ανδρέας Παπανδρέου ή άλλοι πρόεδροι του κόμματος και «έχρισε», ουσιαστικά, διάδοχό του τον Ανδρέα Λοβέρδο.

«Σε αυτή τη φωλιά, στο ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν εξαιρετικά σοβαρές μονάδες, μην κοιτάτε που δεν μπορούν να φτιάξουν σύνδεση. Αν ψάξει κανείς έχει και σοβαρά παιδιά, ο Λοβέρδος είναι μια προσωπικότητα η οποία θα μας απασχολήσει στο μέλλον αρκετά. Δεν είναι τυχαίος. Μου αρέσει επίσης ο Μανιάτης, πολύ σοβαρός άνθρωπος. Υπάρχουν προσωπικότητες που είναι μεγέθους ποδιού 46 και προσπαθούν να στριμώξουν το πόδι τους σε παπούτσι Νο41 δεν χωράει. Ας βρουν μια ομάδα ηγετική Νο 46, εγώ δεν είμαι υπέρ της διαλύσεως κανενός κόμματος. Όπως και να το κάνουμε ο κ. Ανδρουλάκης κυνηγάει το πράγμα αλλά δεν έχει το εκτόπισμα του Α. Παπανδρέου και άλλων. Νομίζω ότι εκεί την πάτησε το ΠΑΣΟΚ».

Προδότης ο Μυλωνάκης

Σε ό,τι αφορά στην αποχώρηση του Αντώνη Μυλωνάκη από την Ελληνική Λύση ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε λακωνικά: «Άπαξ προδότης πάντα προδότης».

 Πηγή: ieidiseis.gr

2 σχόλια:

(3)