Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Δυναμική εμφάνιση του Λάκη Προκοπίδη

 


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


 Σε πείσμα όσων διέδιδαν και διαλαλούσαν ότι ο Λάκης Προκοπίδης δεν πρόκειται να κάνει συνδυασμό και να διεκδικήσει τον Δήμο Αλμωπίας  έκανε τη πρώτη επίσημη εμφάνισή του  , παρουσιάζοντας το λογότυπο του συνδυασμού του  ΜΑΖΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. Σε μία προσεγμένη και καλά οργανωμένη παρουσίαση στο σπίτι των ποιητών στον  Εξαπλάτανο , έδειξε στην πράξη μια νέα αντίληψη  για τα κοινά.

Μπορεί να μην παρουσίασε ονόματα υποψηφίων, όμως πάνω απο 40 υποψήφιοι  στο ακροατήριο . Πάνω από 200 ‘ατομα παραβρέθηκαν σε αυτή την πρώτη παρουσίαση. Μεταξύ αυτών  πρώην δήμαρχοι , ο πρώην υπουργός Γιώργος Πασχαλίδης ( στο πολιτικό του γραφείο  του οποίου για πολλά χρόνια ήταν στέλεχος –συνεργάτης)

 

 

Η  Κ.Γιόρογλου προλόγισε την εκδήλωση ,ενώ η Π. Πύθογλου παρουσίασε το λογότυπου του συνδυασμού  ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.  

Ο Λάκης Προκοπίδης , αναφέρθηκε σε βασικές θέσεις του προγράμματος του  και τις προτάσεις για την λειτουργία του Δήμου, οι οποίες διαμορφώθηκαν μετά από επαφές με φορείς, πολίτες, καθώς και από την εμπειρία του ίδιου ως Δημοτικού Συμβούλου, στο τωρινό  Δημοτικό Συμβούλιο. 

 

Τόνισε πολλές φορές  την ανάγκη  ενός  διαφορετικό μοντέλου  λειτουργίας του Δήμου. Έδωσε βάση στην άρδευση, στο αγροτικό δίκτυο, στην κτηνοτροφία και στην υλοτομία, στον τουρισμό όλων των μορφών, στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, στις λαϊκές αγορές, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις σχολικές μονάδες κ.α..

 

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πασχαλίδης, οι πρώην δήμαρχοι Γούλης Ιωαννίδης, Σάκης Χατζηδημητρίου, Πέτρος Ζέρζης και Δημήτρης Πασόης, καθώς και ο πρώην δήμαρχος του Δήμου Εξαπλατάνου Χρήστος Παλίκογλου.Περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενες αναρτήσεις .

 

 


















 

 


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Λάκη!
    Πολύ σημαντικές και αξιόλογες παρουσίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)