Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Επίσκεψη προέδρου στην ΔΕΘ

 


Επίσκεψη πραγματοποίησε στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης σαν πρόεδρος του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος Ανέστης Αναστασιάδης.


Προσπάθησεα να έρθω σε επαφή με παραγωγικούς φορείς προκειμένου να τους ενημερώσει για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού στην Ελλάδα και ένα μέρος το πέτυχε

Ιδιαίτερη σημασία είχε η επαφή που είχεμε το υπερταμείο που έχει περίπτερο στην έκθεση και κουβεντιάσαν για πολλή ώρα σχετικά με τις ιαματικές πηγές που έχει αυτό το ταμείο.

Εκείνο που μου έκανε κ εντύπωση είναι να μου λένε όλοι οι υπεύθυνοι ο Σύλλογος να συνεχίσει τον ωραίο αλλά δύσκολο αγώνα για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε.

Συναντήθηκε  με παραγωγικούς φορείς που δίνουν  τον αγώνα για την ανάπτυξη τους και εκείνο που διαπίστωσε είναι ότι αν η φετινή έκθεση θα πάει καλά ή όχι. Έκανε παρέμβαση στο περίπτερο της ΕΡΤ τους κατήγγειλε  ότι εδώ και χρόνια  ότι ποτέ δεν καλέστηκε να προβάλει το θεραπευτικό τουρισμό.

Αν και το κόστος για να μπεις στην έκθεση είναι 8 ευρώ το  ο θεωρεί υπερβολικό αλλά αξίζει τον κόπο να επισκεφτεί κάποιος έστω με τη σημερινή του μορφή τη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.

Εκείνο που έκανε εντύπωση είναι ότι ούτε ο σύλλογος  συμμετέχει σαν περίπτερο για προβολή του θεραπευτικού τουρισμού αλλά ούτε και άλλοι δημοτικοί και περιφερειακοί σε αυτό τον τομέα.


"Θέλω με την ευκαιρία αυτή να καταγγείλουμε το γραφείο δημοσίων σχέσεων της ΔΕΘ που περιμέναμε να μας έρθει πρόσκληση διαπίστευση όπως κάθε χρόνο αλλά φέτος δεν μας ήρθε και αναρωτιόμαστε γιατί"

 

 

 

 

Ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)