Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Γιατί παίζουν «κρυφτούλι» με τα Λουτρά Πόζαρ;

 

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΝΑΒΟΛΗ Της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ;

 ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

 

 

 

Ακόμα και οι πέτρες ήξεραν ότι η πρώτη γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης των Λουτρών  (όλοι  οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι μέτοχοι) δεν θα γίνει λόγω μη απαρτίας. Εδώ και χρόνια όλοι χαρακτηρίζουν τα Λουτρά Πόζαρ , ως ναυαρχίδα του τουρισμού, στην πράξη όμως  δίνουν την εντύπωση  ότι κάθε άλλο παρά ως τέτοια τα βλέπουν .

Απόντες ήταν οι σύμβουλοι των παρατάξεων Δ. Μπίνου και Ν. Παρούτογλου. Από τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου ήταν δύο παρόντες  ενώ απουσίες υπήρχαν και από τον συνδυασμό του δημάρχου.

Δικαιολογημένα ο κόσμος αναρωτιέται τι μπορεί να συμβαίνει με αυτά  τα τερτίπια.

Ο Δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης αν δεν έχει να φοβηθεί τίποτα να επισπεύσει τα χρονικά περιθώρια και να τελειώνει η γενική συνέλευση πριν τις εκλογές, για να ξεκαθαρίσει την θέση  της και η αντιπολίτευση.

Ο κόσμος περιμένει ξεκάθαρες θέσεις . Και αυτές μόνο ο Χ. Μπάτσης μπορεί να τις δρομολογησει. Να αποδείξει και στην πράξη ότι όσα του καταλόγιζαν σε όλα τα δημοτικά συμβούλια για τον τρόπο διοίκησης κατά πόσο είχαν βάση ή όχι. Οι πολίτες θέλουν να γνωρίζουν πριν τις εκλογές και όχι μετά Και αναλόγως   με γνώμονα  και αυτό να πράξουν ανάλογα στις  εκλογές


6 σχόλια:

  1. Η εξαγορά συνειδήσεων σε όλο της το μεγαλείο. Υπάρχουν όλα στη ΔΙΑΎΓΕΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΑΓΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ. Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ; ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρώτα τον Παρουτογλου και τον Μπινο να σου εξηγησουν,αφού γίναν τόσες ατασθαλίες,γιατί δεν ήρθαν να τις καταγγείλουν;φίλε είσαι βαθιά νυχτωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έρθει η ώρα και για τις καταγγελίες. Μη βιάζεσαι. Όλα στην ώρα τους. Για την ώρα ρίξε μια ματιά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για το πάρτυ του αναψυκτηρίου. Θαυμάστε αγορασμενους υποψηφίους με τα λεφτά των Λουτρών!!! Μια πρόβλεψη: Ο Μπάτσης θα τρέχει στα δικαστήρια τα δέκα επόμενα χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Γιατί το γράφεις ανώνυμα αφού είσαι τόσο σίγουρος?άντε να σε δω

      Διαγραφή
  4. Αφού είναι παράνομα όσα κάνει ο Μπάτσης ας πάνε στον εισαγγελέα!μην κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)