Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Αλμωπία ψηλά-Λουτράκι Ψηλά




 Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι άνθρωποι του συνδυασμού του Νίκου Παρούτογλου στο Λουτράκι . Το κλίμα αισιοδοξίας αυξάνεται από την ανταπόκριση του κόσμου και την στάση του κόσμου απέναντί τους.

Το ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε συγκροτήθηκε  και είναι δομημένο   για  να εκπροσωπεί όλους. Όπως τονίζουν στόχος και σκοπός είναι η αναβάθμιση και η ενίσχυση  πολλών ζητημάτων που έχουν να κάνουν με τον τουριστικό και αγροτικό τομέα. Όλοι μαζί αγωνίζονται για τον κοινό σκοπό που είναι ηπρόοδος και η ανάπτυξη του χωριού. Στρατηγικός στόχος είναι αρχικά  ο τουρισμός να διαρκεί μεγαλύτερο  χρονικό διάστημα. Για τον λόγο αυτό σκοπεύουν να κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να αναβαθμιστεί και να ξαναγίνει όπως παλιά και ακόμα μεγαλύτερος ο θεραπευτικός τουρισμός . Κάτι που έχει ατονίσει - μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Στον αγροτικό τομέα οι προτάσεις τους πρόκειται να κινηθούν στην απαίτηση εφαρμογής των αυτονόητων  και στην συνέχεια να ιεραρχηθούν εκείνα τα έργα που είναι προς όφελος  όλων .

Εκείνο που προέχει , όπως πιστεύουν ,είναι η ειλικρινής και  αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τους συγχωριανούς και την  νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει και θα είναι  ο δικός τους συνδυασμός.

΄Ενας συνδυασμός που έχει ξεκάθαρες απόψεις και θέσεις για ολόκληρο τον Δήμο, όπως εκτιμούν. Κοινή πεποίθηση πάντως είναι ότι  ο συνδυασμός τους στο Λουτράκι είναι ισχυρός και σχεδόν βέβαιο ότι θα αναδειχτεί πρώτος

 

  Υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι στο Λουτράκι είναι

1. Αικατερίνη Αδραμάνη

2. Αικατερίνη Ζέρζη

3. Κατήρης Δημήτριος Δημητρης Κατηρης

4. Νούσκα Ελευθερία(Ρίτα) Ριτα Ζου

5. Παπαπέτρου Πέτρος

6. Πουρδάνης Ιωάννης

7. Τρύψης Ελευθέριος

8. Τσάπης Χρήστος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ:

1. Δήμτσης Χρήστος

2. Γεωργια Μαγγιρη

3. Τζέκος Πέτρος

 

7 σχόλια:

  1. Έχει να πέσει κουβέρτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε τουρις δεν σου βγαίνει έτσι όπως τα ήθελες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε Σαμανδη άρχισες κ εσύ τις διαλογες σχολίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω γράψει ένα σχόλιο 3 φορές κι δεν το έχει περάσει! αριστεροί σου λέει μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.52 φίλε μου, όλοι από κάπου κατευθύνονται, αυτός γιατί να διαφέρει; Ότι έχει συμφέρον περνάει!

      Διαγραφή
  5. Πανω στο τουριστικό κομμάτι κανένας από τους υποψηφίους δε μπορεί να κινηθεί γιατι δεν εχει γνώσεις πανω σε αυτό.Με τι λογική κατέβηκαν κανένας μας δε μπορεί να καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ και η οικογένεια μου θα δώσουμε όλους τους ψήφους μας στον κ. Παρουτογλου.Τους άλλους τους είδαμε. Να δούμε τώρα και τον καινούργιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)