Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Ρεζίλι των σκυλιών

 



Δεν πήγαν στην γενική συνέλευση των Λουτρών οι σύμβουλοι του δημάρχου

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΑΝΑΝ

ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ  ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΎΝ ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΟΛΑΣ

 

Ούτε και την ‘υστατη στιγμή λίγο πριν τις εκλογές δεν σεβάστηκε η παράταξη του δημάρχου την τεράστια πλειοψηφία που τους έδωσε ο λαός της Αλμωπίας στις εκλογές του 2019. Εύλογα αναρωτιέται ο καθένας  πλέον για ποιον λόγο να τους ξαναψηφίσει.

Η Χρ. Μπάτσης και οι συνεργάτες τους εξεπληξαν τους πάντες στην δεύτερη επαναληπτική γενική συνέλευση των Λουτρών Ποζαρ . Φρόντισαν καλού –κακού να λείπουν επτά σύμβουλοί τους  για να μην υπάρξει απαρτία. Έτσι μαζί με κάποιες άλλες απουσίες ο στόχος επιτεύχθηκε.

Η παράταξη του δημάρχου φοβήθηκε τυχόν καταψηφίσεις που σημαίνουν βέβαιους έλεγχους από τα όργανα της πολιτείας και τις βέβαιες περαιτέρω διώξεις καθώς σύμφωνα με όσα τους καταλόγιζε η αντιπολίτευση υπάρχει σωρεία παραβάσεων , Ελπίζουν ότι μετά τις εκλογές το τοπίο θα είναι διαφορετικό  και πολύ πιθανόν να πηδήξουν όλα τα…παλούκια .

Από την παράταξη του Δημάρχου παρόντες ήταν μόνο οι :Χ. Μπάτσης, Δ, Βέσκος   και Δ. Λιούγας . Από τον συνδυασμό του Σ. Χατζηδημητρίου ο Δ,Ασβεστόπουλος (νυν υποψήφιος με τον Δ. Μπίνο)

Από τον συνδυασμό του Ν. Παρούτογλου , ο ίδιος και ο Α. Θεοδωρίδης

Από τον συνδυασμό του Δ. Μπίνου  ο ίδιος , και οι:Στεφ. Αβραμίκας ,Χ. Γεωργίου, Χ. Νιβουρλής ,  (λίγο αργότερα ήρθε και ο Γιάννης Μπίνας) . Η Τρίτη επαναληπτική γενική συνέλευση πρέπει να γίνει σε είκοσι μέρες. Θεωρείται νόμιμη η απαρτία με όσα παρόντα μέλη και να είναι.

Είναι ολοφάνερο ότι η παράταξη του δημάρχου  μεθόδευσε την αναβολή (άραγε μόνη της;)

Επιβεβαίωσε έτσι την έντονη φιλολογία  που την έφερε ότι τρέμει την γενική συνέλευση και θα έκανε το παν να μην γίνει πρις τις εκλογές για να μην φορτωθεί και άλλες κατηγορίες για κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση. Ήδη είναι φορτωμένη  με τις απ ευθείας αναθέσεις  με ελάχιστες  εκπτώσεις ,που σύμφωνα με την αντιπολίτευση έχουν ζημιώσει τον Δήμο με τρία εκατομύρια ευρώ περίπου.

 

3 σχόλια:

  1. Μόνος σου τα γράφεις μόνος σου τα διαβάζεις.ελα να σου δώσω ένα 50αρικο να μου χορεψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρίξε και άλλη λάσπη στον ανεμιστήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο ανόητος μπορεί να είσαι;Την λάσπη που την βλέπεις εγκάθετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)