Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Άνοιξε η γη και …. κατάπιε δύο 19χρονους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η (VIDEO-ΦΩΤΟ)

 Άνοιξε η γη και τους…. κατάπιε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Η ανάρτηση Νικηφορίδη (VIDEO-ΦΩΤΟ)


 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, όταν ξαφνικά άνοιξε η γη και… κατάπιε δύο νεαρά άτομα που περπατούσαν ανέμελα και έπεσαν στο κενό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα κορίτσι και ένα αγόρι ηλικίας 19 ετών περπατούσαν στην περιοχή του Μπιτ Παζάρ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τοσίτσα, όταν ξαφνικά η… γη υποχώρησε και τα δυο παιδιά βρέθηκαν στο κενό σε βάθος 3 μέτρων.

Όπως, φαίνεται από τις φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευε από το σημείο ο αντιδήμαρχος Πρόδρομος 
Νικηφορίδης, το περιστατικό συνέβη στο εσωτερικό της αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, πρόκειται για την οροφή υπόγειου γειτονικού καταστήματος στην οδό Τοσίτσα, χώρος που βρίσκεται σε μια μικρή στοά.

Η στοά έχει αποκλειστεί με κορδέλες και άλλα αντικείμενα, μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες του GRTimes από το σημείο:

Μπιτ Παζάρ

Από την πτώση τα παιδιά τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής -που κλήθηκε στη μία παρά 20- με δύο οχήματα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τραυματίες είχαν ήδη απεγκλωβιστεί από εργαζόμενους σε παρακείμενο κατάστημα εστίασης.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

«Όταν η γη φεύγει κάτω από τα πόδια σου. Μπιτ Παζάρ στο εσωτερικό της αγοράς το συμβάν. Δεν πρόκειται για υποχώρηση του οδοστρώματος! Δύο νέα παιδιά τραυματίστηκαν», αναφέρει με ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας, Πρόδρομος Νικηφορίδης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)