Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Έβαλε φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης με την επιστολή του - Ζητούν σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής για την αμφισβήτησή του

Έβαλε φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης με την επιστολή του - Ζητούν σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής για την αμφισβήτησή του
 

Σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής, για την Τετάρτη, ζητούν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επιστολή - «βόμβα» του Στέφανου Κασσελάκη με φόντο το ερωτηματολόγιο.

Τη σύγκληση Κεντρικής Επιτροπής, για την Τετάρτη, μία μέρα πριν την έναρξη του Συνεδρίου πρότειναν σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επιστολή του Στέφανου Κασσελάκη.

Το σενάριο ακούστηκε για πρώτη φορά χθες, Κυριακή, ως αποτέλεσμα των τηλεφωνικών επαφών που είχε η πλειοψηφία των μελών της Πολιτικής Γραμματείας, ωστόσο σήμερα πήρε θεσμική υπόσταση, μετά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος στην επιστολή του.

Μένει να δούμε αν θα υπερψηφιστεί τελικά η πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση, με αυτά τα δεδομένα, στον ΣΥΡΙΖΑ, πλέον, σκιαγραφείται η εικόνα αμφισβήτησης του προέδρου του κόμματος. Η έκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής απαιτεί 75 υπογραφές μελών, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ήδη.

Σημειώνεται, επίσης, πως για να γίνει μομφή στον πρόεδρο του κόμματος απαιτείται το 50+1 της Κεντρικής Επιτροπής που αποτελείται απο 300 άτομα.

Πηγή: ieidiseis.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)