Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

 


Την Παρασκευή 9 Φεβ 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας του Προέδρου του Συλλόγου Σάκη Παρασκευόπουλου και μελών του Συλλόγου Άγγελου ραμπατζή και Κώστα Δάμου όπου έγινε μια αξιόλογη παρουσίαση. Ο.Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για όλες τις δράσεις του συλλόγου .
Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και διαπιστώσανε ότι ήταν άριστα ενημερωμένος για τις δράσεις τους.. Έκανε δε προτάσεις για ανάδειξη και άλλων μονοπατιών στον Ν. Πέλλας και υποσχέθηκε να βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού η Αντιπεριφέρεια.
Συζητήθηκαν οι μελέτες που κάνουνε για τα μονοπάτια, τη δημιουργία ενός δικτύου που θα αναπτυχθεί σταδιακά σε όλο το Δήμο πρωτίστως και στη συνέχεια στο Νομό μας και θα συνδέει όλα τα σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που υπάρχουν. Επίσης ενημερώθηκε στην ανάπτυξη του αθλήματος αναρρίχησης βράχου και αγωνιστικής αναρρίχησης, την πραγματοποίηση της 39ης Πανελλήνιας ΒΟΣ στον νομό μας και στη κατασκευή νέου καταφυγίου.
Επόμενη επίσκεψή τους προγραμματίστηκε σύντομα να γίνει και με τον Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή όπου επίσης θα γίνει παρουσίαση των δράσεών τους με προτάσεις για την υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου τους .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)