Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Νέο επεισόδιο Άδωνι – Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: «Είσαι κακός άνθρωπος»- «Είσαι διεφθαρμένος»

 Νέο επεισόδιο Άδωνι – Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: «Είσαι κακός άνθρωπος»- «Είσαι διεφθαρμένος»

 

 
 Αναζωπύρωση της κόντρας Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στην Ολομέλεια της Βουλής, προκάλεσε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Υγείας.

Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης αντήλλαξαν βαρύτατες κατηγορίες και χαρακτηρισμούς στην Ολομέλεια της Βουλής, με τον υπουργό Υγείας να χαρακτηρίζει τον βουλευτή ως «τον πιο κακό άνθρωπο στην ελληνική πολιτική σκηνή» και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά αποκαλώντας τον «διεφθαρμένο».

«Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλαδα που εχει απολύσει δυο εργαζομένους επειδή τους μισεί, τόσος κακός είστε. Κάποτε είχατε στεναχωρηθεί επειδή σας είχα παρομοιάσει με τον σκύλο Ραντανπλάν. Τελικά δεν έχετε ούτε τη στοιχειώδη συναίσθηση ενός κυνός» ανέφερε αρχικώς ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για την υπόθεση των στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ Πουλή και Θεοφιλάτου. Συνεχίζοντας την επίθεση, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη ως τον πιο κακό άνθρωπο στην πολιτική σκηνή, αναφέροντας πως «έχετε πρωτόγνωρη κακία και μίσος. Σε άλλες εποχές εμένα θα με είχατε σφάξει».

«Εσείς δεν είστε κακός, είστε διεφθαρμένος. Δεν είστε αθώος, είστε αρχειοθετημένος. Κάποιοι μας θα αντέξουμε», υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης, που απάντησε χρησιμοποιώντας, κατά την προσφιλή του συνήθεια, και μια μαντινάδα.

«Τεχνηέντως χρησιμοποιήσατε χαρακτηρισμούς, για να πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα. Αντιπαρέρχομαι. Δεν θέλω και δεν αξίζει. Όπως λέει και η παροιμία, ποτέ του χοίρου το μαλλί δε γίνεται μετάξι… », είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας μετά τον υπουργό να δώσουν ραντεβού στο δικαστήριο. Τότε, ο Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια που σχετίζονται με τον υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο έλεγχος στη δική του θητεία, «τα βρήκε όλα τζάμι».

«Σας κατηγορώ ότι πήρατε λεφτά, αυτό είναι ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ο αθώος Πολάκης που δεν έχει βάλει το δάχτυλο στο μέλι. Εγώ βρήκα δυο εκατ. ευρώ που πληρώθηκαν με εντολή του αδιάφθορου Παύλου Πολάκη», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον προεδρεύοντα Γιώργο Λαμπρούλη να διακόπτει την άγρια σύγκρουση και να κλείνει τα μικρόφωνα.

Οι δυο άνδρες ωστόσο συνέχισαν στους ίδιους τόνους και εκτός μικροφώνων, με τον υπουργό Υγείας μάλιστα να στέλνει φιλάκια από βήματος στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή:dnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)