Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Πρώην παίκτρια ριάλιτι στο κύκλωμα νοθείας καυσίμων και ποτών

 Πρώην παίκτρια ριάλιτι σε κύκλωμα νοθείας καυσίμων και ποτών

 

 Στη φάκα της ΕΛΑΣ εγκληματική οργάνωση που εμπλέκονταν στη διακίνηση νοθευμένων καυσίμων και ποτών. Συνελήφθησαν συνολικά 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού της οργάνωσης.

Οι διαφυγόντες φόροι υπολογίζονται να ξεπερνούν το ποσό των 1.200.000 ευρώ.

Τα νοθευμένα προϊόντα εισέρχονταν από τη Βουλγαρία και το παράνομο εργοστάσιο βρισκόταν στον Ασπρόπυργο. Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνεται και μια πρώην παίκτρια ενός δημοφιλούς ριάλιτι, η οποία δηλώνει μοντέλο.

Φαίνεται ότι ο ρόλος της στην εγκληματική οργάνωση ήταν να επιμελείται τον εφοδιασμό των πρατηρίων με νοθευμένα προϊόντα.

Ο πατέρας της, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε 
κανέναν από τους συλληφθέντες.
«Δεν είχε σχέση με κανέναν. Απλά, αν και είχε κάποια σχέση με τον αρχηγό, τότε ίσως να την έβαλε εκεί... Τι γνώση έχει μια κοπέλα για καύσιμα και λαθραία εμπόρια;», δήλωσε.

Η κόρη του, όπως είπε, εργαζόταν σε ένα βενζινάδικο χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια. 

Πηγή: dnews.gr

Η αστυνομία συνέλαβε 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού, με τα αρχικά Ε.Π. Όλοι έπειτα από τις εντολές του αρχηγού εκτελούσαν τις εργασίες τους.

Μιλώντας στις αρχές, ο αρχηγός ισχυρίστηκε ότι ήταν ιερέας στη Βουλγαρία. Από εκεί, η οργάνωση εισήγαγε παράνομα χημικά προϊόντα για τη νοθεία καυσίμων και ποτών.

Το πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο χρησιμοποιούνταν ως βάση για τις εγκληματικές δραστηριότητες.

Έξι βενζινάδικα σε διάφορες περιοχές της Αττικής συνεργάζονταν με την οργάνωση για να νοθεύσουν τα καύσιμα τους, με τους πελάτες να κινδυνεύουν να ζημιωθούν τα οχήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)