Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ανατροπή με την παραίτηση από τον Όθωνα Ηλιόπουλο - «Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ»

Ανατροπή με την παραίτηση από τον Όθωνα Ηλιόπουλο - «Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ»
 

 

 Δεν παραιτείται από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Όθων Ηλιόπουλος.

«Εγώ είμαι βουλευτής μάχιμος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παραμένω» δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας Όθων Ηλιόπουλος, προσερχόμενος στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος του κόμματος «για μια άλλη Ευρώπη».

Αναλυτικά η δήλωση από τον Όθων Ηλιόπουλο έχει ως εξής: «Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες».

Με τη δήλωσή του αυτή ο Όθων Ηλιόπουλος βάζει τέλος στη φημολογία που κυκλοφορούσε ότι θα υπέβαλλε παραίτηση ακόμη και εντός της ημέρας. Η σχετική φημολογία αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες, μετά τη συνέντευξή του στο Attica, στην οποία ανέφερε πως θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ως βουλευτής, λόγω του φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ όπου εργάζεται.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το iEidiseis, αυτά που είχαν ακουστεί και γραφτεί ότι επειδή ο Όθων Ηλιόπουλος καταλαμβάνει τη μία έδρα των αποδήμων, η παραίτηση ανοίγει τον δρόμο για να ορκιστεί βουλευτής ο Στεφάνος Κασσελάκης δεν ισχύουν.

Επίσης, όπως σημείωσε το iEidiseis, σχεδόν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραιτηθούν κατά σειρά οι πέντε βουλευτές (Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Τζένη Λειβαδάρου, Αθανάσιος Τσακρής και Ζωρζέττα Λάλη) που βρίσκονταν σε πιο πάνω θέσεις απ’ αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, έτσι ώστε να τον δούμε να καταλαμβάνει βουλευτική έδρα.

Άλλωστε, το απέκλεισε και ο ίδιος στη χθεσινή του συνέντευξη στο Mega. 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)